О да - става голяма шоу. Не се чува добре на клипчетата, ама има много смях и аплодисменти... Сигурно изглеждам доста интересно, като се набирам на волана. На всичкото отгоре, нямам никаква видимост назад (нали е без огледала) и я карам само на усет - и не бутам конуси, което е по-интересно. Явно факта, че живея в централен софийски квартал, където паркирането винаги е било мъка, си казва думата. Между впрочем, най-сложното майсторско, това със задния ход, го спечели един колега от Горна Оряховица - с перфектно каране и бая висока скорост, но и с Лада 2107. Варшавата просто толкова си може...
За размера на гумите - не, оригиналните са доста тесни и високи - диагонални 6,40-15. С тях изглежда като на кокили. Аз изобщо не харесвам ретро гумите и бягам като дявол от тамян от тях. Да, изглеждат автентично, но поне според мен, са опасни за експлоатация. Карал съм я с диагонални, даже бяха неизносени - с мустаците, като я купих. Е измъчих се от вибрации, няма добро сцепление - просто необоснован риск е с тях. Сега с тия - вярно, широки са, но пък тя и цялата кола е масивна и й стоят добре, мисля аз. Нямам вибрации, както се вижда на клипчетата - и със 140 се удържа в пътя. В завой също е добре, доколкото е възможно, предвид първобитната конструкция на предния мост. И не на последно място - имат фабричен бял кант, което ми харесва! Някой път трябва да се видим и да те повозя. Поздрави!