Автор Тема: Тема за излишни мнения относно снимки, хора и прочие  (Прочетена 4102 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Септември 13, 2015, 13:13:57
Прочетена 4102 пъти

Неактивен Toni_Kazi4ane

 • Публикации: 548
Нека всичките спорове да минат в тази тема!
В последно време когато влезна и чета някъде, някакъв спор. Най общо казано заради някакви снимки. Колеги, опознайте се! Не остана тема със снимки в която последните страници да не са умазани с излишни коментари относно качеството на снимка на един или друг потребител.
Лично на мен (предполагам и не само на мен) не ми се четат излишни спорове. Има си съобщения, скайп, фейбук, имейли и какви ли не начини за водене на диалози.
С тази тема бих се и обърнал към екипа на Classiccar-bg.com да ограничават и спират по на време тези спорове. Нещата вече излизат извън граници за читателите на форума!
Ако желаете можете и да съберете излишния спам от абсолютно всички теми (то май не е останала някоя незасегната) в тази и тук да се продължи спора до самото му разрешаване и след което всичко да потъне в архива.
Благодаря на всички предварително за разбирането и подкрепата!!
Поздрави,
Тони!
0890/ 0887 192949

Септември 13, 2015, 15:10:34
Отговор #1

Неактивен michev

 • Публикации: 2398
 • only rear wheel drive
За пореден път аз, а и други потребители на форума, питаме за опция да спрем виждането на мненията на даден потребител. Ако това е възможно, огромна част от спама и споровете автоматично ще отпадне.За съжаление няма отговор за момента, но е хубаво да се знае може ли да се направи нещо по въпроса.

Септември 13, 2015, 16:17:13
Отговор #2

Неактивен turbotobg

 • Публикации: 175
Това малко ме съмнява да има вариант да се направи... Аз обаче си мисля една друга идея, която мисля е по-осъществима. Това го има в един руски форум и поне според мен е много полезна опция. Та, става въпрос за следното: там под всяка една публикация има 3 бутона - Благодаря :), Съгласен - палец нагоре, и Не съм съгласен - палец надолу. Така освен че намаляват някои излишни мнения а и помага да се отдели полезното от плявата. Някой ти е дал някакъв съвет и се чудиш до колко е достоверна тая информация - почваш да търсиш и други мнения, а често в следващите мнения се размива темата или започва да се говори за нещо друго, някои постове остават незабелязани и така има някъде там някаква информация, ама до колко е читава - никой не знае... А така гледаш еди-си-колко човека са съгласни и вече знаеш, че има някаква доза истина... И обратното - някой казва някоя простотия и след известен брой "Не съм съгласен" поста да се трие.

Септември 13, 2015, 18:02:20
Отговор #3

Неактивен Toni_Kazi4ane

 • Публикации: 548
На този принцип има форуми и в България, които работят с тези бутони. Но тук са по два бутона. Ръчичка на горе и ръчичка на долу.
0890/ 0887 192949

Септември 13, 2015, 19:45:38
Отговор #4

Неактивен admin

 • _sys
 • Публикации: 953
това с гласуването не е толкова лоша идея но ще трябва да проверя какви са възможностите и да го обсъдим разбира се с колегите.

всъщност най-добрия начин си остава да репортвате мненията (информирай модератор) и ние ще вземем мерки да зачистим мнения/потребители  >:D тоест да изкореним проблема в основите му вместо да въвеждаме по-сложни технически мерки които така или иначе няма да могат да възпитатнякои хора след като и родителите им не са се справили очевидно :)
« Последна редакция: Септември 13, 2015, 19:47:57 от afx »

Септември 13, 2015, 20:19:55
Отговор #5

Неактивен РумбатаБс

 • Публикации: 2098
Правила трябва да има но да си скубим косите и да се тръшкаме в неистов рев не е присъщо на хора,които правят невероятни усилия/лишения за да
постигнат мечтите си .... ретро автомобилите.
Животът е кратък но хубав ... не си тровете нервите излишно!
retrobs.com

Септември 13, 2015, 21:56:08
Отговор #6

Неактивен fifo

 • Публикации: 867
Ако има нещо излишно, то е баш тая тема. И аз генерирам напрежение от мненията на Бенца, ама не чак толкова, че да търся алтернативни начини за игнорирането им. А, това с гласуването, никога не съм му разбирал смисъла. Дето се вика, каквото реши администрацията, това ще е. Форумът е за всички, не е на всички ;)
we all have wings, but some of us don't know why

Септември 13, 2015, 22:33:13
Отговор #7

Неактивен kinni

 • Публикации: 66
Темата не е излишна! Няма нищо лошо в това да споделиш, че не си съгласен с безсмислените мнения на даден колега. Това не е от вчера, нека да бъдем честни. Да, винаги може да си кажеш "няма да му чета глупостите", но когато те са в 2/3 от постовете за деня...четеш...Това със скриването на мненията на даден потребител е добра идея, но надали е осъществима. И да, форумът е за всички и нека остане такъв, само малко стана кален в последно време.

Септември 13, 2015, 23:04:34
Отговор #8

Неактивен Toni only Benz

 • Наблюдаван
 • *
 • Публикации: 1333
 • *Only legendary Benz*
И аз съм с вас - както го измислите, така.   :)

« Последна редакция: Септември 13, 2015, 23:07:38 от Toni only Benz »

Септември 13, 2015, 23:05:33
Отговор #9

Неактивен krankenstein

 • Публикации: 6675
това с гласуването не е толкова лоша идея но ще трябва да проверя какви са възможностите и да го обсъдим разбира се с колегите.

всъщност най-добрия начин си остава да репортвате мненията (информирай модератор) и ние ще вземем мерки да зачистим мнения/потребители  >:D тоест да изкореним проблема в основите му вместо да въвеждаме по-сложни технически мерки които така или иначе няма да могат да възпитатнякои хора след като и родителите им не са се справили очевидно :)
Вижте по-добре наистина дали няма техническа възможност за рейтингова система. Така потребител, който събере голям пасив от болшинството колеги, ще може да бъде безпристрастно санкциониран... иначе пък рискувате модераторите да се превърнете в книга за оплаквания - вечно ще има недоволни, кога с основание, кога без...
Теория - това е, когато знаеш всичко, но нищо не работи.
Практика - това е, когато всичко работи, но не знаеш защо.