Наистина вземи малко да се позапознаеш с колата си. Най-елементарното е да прочетеш в Wikipedia какво пише за нея.
Ето ти информация за двигателя примерно:
https://en.wikipedia.org/wiki/PSA-Renault_X-Type_engineАко прочетеш ще видиш, че двигателят и скоростите се смазват с едно масло, което циркулира навсякъде. Така, че нямаш отделно масло на скоростите.
Пежо 104 е брат-близнак на твоя Ситроен и почти всички части от механиката следва да са взаимозаменяеми. Вероятно части от Ситроен Виза също ще стават.
Както казва hydrometalique - отиваш в първия магазин за френски авточасти (примерно Старс 94) даваш им талона на колата ти и ги питаш - дайте ми масло за тая кола, дайте ми спирачна помпа и т.н.
Не знам какъв е този механизъм между лоста и жилото на съединителя. Жилото започва от педала и свършва във вилката на съединителя. Не помпя да имаше нещо помежду им. Ако все пак има някакъв чарк - свали го, отиди в магазина с него и питай дали могат да ти го доставят. Другия вариант е търси части от Пежо 205, Ситроен AX, Пежо 104 , но от
моделите с т. нар. ЛЕГНАЛ МОТОР (или общото мазане).
В ebay има hanyes repair manual за Peugeot 104, която ще отговори на 80% от техническите въпроси по колата ти. Ако мислиш да я вдигаш на крака тая кола и да я караш някакъв по-дълъг период, съветвам те да си купиш такава книжка.