Автор Тема: Проект ETZ MZ 150  (Прочетена 4343 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Февруари 06, 2016, 21:03:36
Отговор #10

Неактивен rover2xx

  • /!\ Млад шофьор
  • Публикации: 7
Май за в момента ще ги правя пълен оригинал както казаха колегите по горе. Като се замисля няма смисъл да развалям хубавия мотор с тия маски, бях взел една друга ще ви я по кажа по късно да я видите но утре ще гледам да си намеря стария фар и да поработя малко по единия, че бая неща има за правене, а най-важното нещо в момента ми е да го прехвърля на моя име. Лошото е че имам само голям талон още когато го купувах дядото не можа да го намери и така си остана, все пак договор ще направим нов ще платя данъка ще направя застраховка и вече в КАТ каквото сабя покаже. Бяха ми казали че се отива с договора талоните и застраховката и се вадят новите талони без мотора да е там, хубавото е че е от един регион и няма да се сменят номера а само талони. Надявам се всичко да мине както трябва и да не ме върнат за да водя и дядото с мен в КАТ че човека си е на възраст вече.
ETZ MZ 150

Февруари 06, 2016, 21:41:01
Отговор #11

Неактивен rover2xx

  • /!\ Млад шофьор
  • Публикации: 7
Ето и няколко снимки на маската която щях да слагам и на двигателчето, надявам се утре да е хубаво времето за да се позанимавам с моторчетата, че и на двата има какво да правя. На единия мисля да ми сменя маслото, а после двата да ги умия и след това да си поиграя да наредя някой друг кабел.

ETZ MZ 150

Февруари 07, 2016, 18:54:20
Отговор #12

Неактивен rover2xx

  • /!\ Млад шофьор
  • Публикации: 7
Днес времето беше добро и успях малко да си поиграя и с двата мотора, измих ги едно хубаво и започнах лека по лека да слагам нещата на мотора. Има доста работа но всичко ще се нареди. Все пак направих някоя друга снимка.

Не е кой знае какво все още но ще се нареди :)
ETZ MZ 150