Напротив, прочетох го още тогава и от тогава съм питал поне 20 човека за такъв тройник , включително и всички магазини в София , или хората не са чували или нямат такова нещо.
Чета всеки коментар много внимателно , но това дали ще направя нещо по даден въпрос зависи и от това дали мога да намеря дадения детайл из обявите в OLX и по магазините ......
Все пак колата съм я купил без да е в движение и поради това се налага смяна или поправка на почти всичко поради дългия й престой и намесата на разни "майстори" както е случая сега с клапаните на мотора. Някой е натягал душмански гайката на винта за реглаж на едната кобилица на трети цилиндър , че чак е превъртял резбата на самата кобилица и от там на трети цилиндър налягането е по малко още от самото начало когато мерих компресията и претриса, като че е на три цилиндъра .
В крайна сметка форума тоест Вие ми помагате доста в работата ми по колата , трябва да се има предвид, че нито съм авто механик , ното съм пипал руски автомобил някога ! Въпреки това хвърлям доста усилия и си блъскам главата с доста проблеми и по мотора и по ходова част, и тук във форума качвам около 10% от нещата които правя

С карбуратора нещата са ясно и ще намеря тройник . За мен проблема който седи на дневен ред е реглажа на клапаните и правилното зацепване на делкото и намирането на ГМТ на първи цилиндър без да свалям капака на картера , НО това ще го коментирам в последствие след като реша проблемите по центровката на мотора