Не само, ами в основата на тази марка винаги са били модели на Опел. В миналото поне успешно са ги замаскирали Сенаторите под формата на дизайнерско, вдъхновено от Ферари купе, но в последните години просто сменят Опелската емблема на вече предишните поколения Инсигния и Астра и не пипат нищо друго. А тия Оказиони от 93-97 заслужават да се изложат в музей. Да можеше днес да се види Порше на жълти номера, или пък пловдивското Интеграле, във Враца също е имало какво да се види, ама там открай време си е джамбазко средище. И веднага изниква в съзнанието въпроса колко ли от тия коли все още са някъде по пътищата, колко са напуснали пределите на България, или са завършили земния си път... И аз имам няколко броя на Автооказион и Автокъщи от 2002-2006, те не са чак толкова интересни, но ако има желаещи ще ги снимам криво ляво.
В Германия в нач на 90-те съм виждал на живо СЦ с двойно предаване Фергюсън, произведен май беше в 1982 год, и даже беше с ултраредката кабрио каросерия.
Някакъв мръснобял отвън на цвят беше, с жестока табак-кафяво кожа в салона.
Май бе автомат, а тук в линка долу, описват единствения с Фергюсън система с ръчни скорости СЦ купе.
Според продавача на онова кабрио с двойно, един джамбазин полу-поляк /каквито в 80-те и 90-те, по разни причини, доста се въртяха във федералната република/, дето тогава му искаше нещо от порядъка на 30-40000 ДМ цена на старо, тоя Фергюсън кабрио версия, нов бил с листова цена от много над 12000 ДМ в 1982 год.
Имам му накъде снимки от нормална лента, правени на тоя кабрио Битер в 1991, като го видях, ако ги намеря, ще ги сканирам и постна тук.
https://www.pistonjuice.com/1984-bitter-sc-4x4/А понеже тия дни ще пускам едни интересни обяви и снимки от няколко броеве Оказиона и Автобазар списания, всичките издания от 2006, за да не си правиш излишен труд и да дублираш твоите с моите страници сканирани, ако можеш сканирай по-редките коли от 2002 до 2005 годините списания.
Там, примерно по-интресните снимки и обяви от по-премиумните автокъщи, като Капитолия, Софавто, А2, Ситикар, и други разни, и от рубриките с частните обяви, от броевете ти.
А и по-ранни списания с обяви ако имаш, ги напускай тук. Ще ги гледаме с кеф.
И тогава имаше доста интересни коли, и особено веднага след Милениума, имаше екзотики, които вече са станали 10-15 годишни на възраст, у нас на много вече ниски цени.