То хубаво де, ама здравия разум поне за мен сочи, че нещо като се оформило за някакъв период от време като удобно, е добре да си седи в това Статукво.
Няма логика зорлем да се преправя, само от чисто академичен научен интерес или заради играта.
Нали не се пръска по шевовете паметта на там какъвто е сървър с тия 40000 картинки?
Па и какво като мешаме в един кюп виртуалното с текста?
За нас като потребители това според мен, за почти всички беше по-добрия вариант.
Тоест, досегашната система.
Така по-добре се онагледяват нещата.
Отколкото винаги само през някакъв линк да се гледат и напасват мнения, теми, и въобще инфото тук, вкл и визуалното.
А нали няма все пак още ни вземат,
вече по 5 или 50 лв годишно на човек/член на форума, да ни хостват в досегашния сървър, та това да е проблема.
Моля за извинение, ако използвам неправилна терминолгия, но предполагам, смисъл на коментара ми е ясен.
Та и защо трябва да се усложнява излишно това качване на ДжПегове, и въобще файлове>
Ами мисля е най-справедливо, както в например Американ кар форума, за такива кардинални промени в нещата да се правят анкети сред потребителите.
Да спретнем един Куиц, коко души примерно искат връщане на старата състема за файловете за качването, и колко искат новата сегашна.
И спрямо преобладаващото мнозинство, да се оформи форума.
Добре, пробвах сега при Датсун темата.
С ББ код като го линкна, само файл по файл последователно мога да пействам в даден отговор/пост.
Тоест, теоретично мога качвам по няколко снимки наведнъж, ама за всеки файл процедурата на атачване се повтаря индивидуално.
Което си е доста по-голяма бъзикня, от спрямо досегашната система.