Благодаря ви колеги!Помислих че сам ще си пиша в тази тема
.Да отговоря на въпросите на m_g.Тази събота и неделя понеже само тогава мога да работя по колата мисля да се заема с предната броня,намерил съм по-запазена никелирана броня от тази която беше на зеления Вартбург.Събота мисля да е монтирам, ще избягам малко от оригиналноста като престилката под бронята от оригинално черния цвят е боядисам в цвета на купето (червен), лично на мен в цвета на купето ми харесва повече и седи доста по-свежо.Търся си халогени и като намеря ще му сложа.Имам от зеленият металните тасове и рингове,реших да сложа джантите понеже имат щипки за закрепянето на тасовете но понеже стария Вартбург беше отпред с барабанни спирачки джантите на новата кола не стават.Опират в апарата, отзад няма проблем но отпред не стават.Ще търся едни други джанти които имат уши за закрепянето на тасовете и са слагани на модели с дискови спирачки.Волана за съжаление е доста зле седи на желязо и затова има калъфка,ако не намеря такъв ще го сменям с по-новия.Спрямо другия Вартбург има повече ряз и се форсира добре но все още в движение не съм включвал 4-та
чакам новата спирачна помпа понеже тази не държи налягане.
Поздрави;Димитър