Автомобили > Японски автомобили

Ново начало 1984 Nissan 300ZX # 2

(1/44) > >>

didotooo:
Здравейте банда . Историята на тази рядка за България кола е следната .
Около 1994 та година Руснак или по скоро украинец съдейки по намерените номера във един фургон заедно със салона и куп части , идва във България на почивка с тоя самолет и чупи оста на хидротрансформатора на автоматичната кутия.
Едва 10 годишна колата влиза във сервиза на човека от който я купувам. Сваля кутията за ремонт и след броени дни ,цигани я отмъкват за желязо. И така колата остава там завинаги . Или по точно до 31.08.2016 та.
 Когато взех златистия нисан ,чух за този и последната година бях в някакви преговори , като цената варираше около 2000 евра . Разбира се бях  я отписал напълно за тези пари ,но ето че нейният и моят късмет ни се усмихна.  Накратко за колата : Нисан 300зх 09.1984 та година за Европейския пазар , ляв волан Атмосферен 3000 кубиков ве образен мотор , 2+2 места и тарга покрив. Абсолютно същото ниво на оборудване и салон като другия ми нисан с изключение на електронно контролируемото окачване. Винаги съм си мечтал за кола с такова ,въпреки ,че едва ли ще работи  ^-^  Напълно комплектна на пръв поглед като изключим разбира се автоматика. Старият собственик е имал и още един такъв ,който е изгорял,но се сдобих с калниците му ,понеже на този са леко чукнати.  В задната част има за кърпене тук там , но като цяло е в страшно добро състояние за японка стояла толкова години на вън. Пода е равен гредите не са криви и гнили , окачването е много запазено. Както казва Вуйчето - добра субстанция . Уплътненията и таргите са били прибрани във фургон и са уникално запазени,което е много важно за Тарга моделите. 

didotooo:

didotooo:

didotooo:

didotooo:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия