Аа, те никога не са я запродавали 348-цата, откак я имат още от началото на 90-те конфискувана.
Нея, и още някои други интересни спортни коли, като мисля едно 850и, и един червен 3 Ген. ТрансАм ГТА, в рядката му кабрио версия, не ги обявяват за търгове.
Но по-принцип 348 не бе много рядка кола за БГ.
От нея и от наследника 355, само в София в периода 2000-2014 год, имаше винаги поне по 5-6 бройки 348, че и 5-6 бройки 355, които се караха малко или много редовно, а повечето от тях и се продаваха.
Обикновено бяха стандартни ТБ и ГТВ закрити, ама имаше и тарги.
Спидери в Бг не съм виждал за продаване, но може и да е имало.
Даже в периода 2010-2013 год, след падането на акцизите, все внасяха все още разни хубави състояния 355 нов внос за продаване.
През тия им последни и най-евтини години, на 348-ците им искаха по 20-30000 лева, а на 355- по 40-60000 лева.
Сега, само 2-3 години по-късно, тия цени вече ги няма, даже и в Евро да са, ако са навънка по Европа.
Ъа така, като много рядко експлодираха цените в посл. 2 години, изчезнаха от обяви у нас тия стари Ферарита.
Тази е със същата регистрация на онази от предходната страница, където я смъкват от платформата ... но гледам добавен е и някакъв оранжев кант.
А Е30-ката Cabrio widebody почти е можела да бъде красива реплика, но с тази задница ... кичозни стопове и спойлер, просто са се изсрали в/у нея.
Такава червена Ф40, с визуално лепен отпред такъв /а сигурно е и тази кола с този конкретния/ Ф40 нещо си англ. номер, но бе без оранж лента, я караха отн. редовно едни англичани по София в периода 2006-2007 год.
След яки ръчки и при рязко отпускане на газта /карал съм за нея, та го видях/, средното ауспухче на Уестгейта, дето е между двете осн. тръби отзад, хвърляше пламъчета.