Другото, което мога да кажа сега е за Ferrari 308 GTB. За него нямам никаква информация освен, че при търсене по номер излиза, че няма застраховка, което ме навежда на мисълта, че е може би е изнесено на някъде. Мога да дам няколко снимки!
Ми дай още снимки да го видим.
А и тия са интересни снимки дето си намерил на соф. ГТС, дето е пред сервиза Овърдрайв и на Ал. Невски и Ферари-сбирката.
То обаче е ГТС, а не ГТБ, защото е откритата тарга модел.
И на мотор и означение не е 308, а късното 328, личи си по предната и задната бронр, диам. 16 " на оригн. тук джанти, и други детайли.
Караха го от 2005 до 2012 някъде, после изчезна.
Ако и тук да е снимано пред Овърдрайв, и барабар с други нови Ферарита, не беше в особено отл. състояние.
Бе не добре боядисано, със стечени капки от боя по веждите на калниците.
А през 2006 пред мен му слагаха в Крафт калпави ауспуси, буквално 2 сдвоени успоредни напречно ги завариха отзад. Гърнетата бяха от Жигула 1200 напаснати, без майтап.
А Пловдивското пак червено, бе 308, то е по-стар модел.
Оранж екс-жълтото Диабло Салех, собственика на Капитолия, го изнесе още през 2012 без мотор.
Поне така ми каза тогава.
Снимките на Диаблото като беше в екс-захарния търговец Милен, ме подсетиха и за една интересна за колегата ДМС кола.
А именно, че той Милен освен всичко друго екзотично /по-късно имаше и хубав червен разпилен до 7 литра Кйониг Спешъл 600 сек, не тоя тук вдясно на Диаблото сребрист С140 купе стандартен/, имаше и хубава диамант-шварц металик М535и междинна петица.
Караше я и по-късно М-техник петицата, до 2000 год. някъде, на ОВ номера.
Е тук се вижда задницата и с характерната висящата задна престилка на аеро М-техник пакета, на най-горната снимка от тези с Диаблото, вляво пред в140 еС-класата седан мечка паркирана.
Червеното Зет-1 отдавна е в един мой познат, още през 2000 го купи от едни джамбази.
Е го тук вече регистрирано на новите след 2000 година номера със синя лента.
Как успя да мине през Соф. КАТ без проблеми и без подкупи, предвид на произхода, още се чудя.
В БГ има още няколко Зет 1 още де- едно е екс-синйо на цвят, сега е черно и стои горяло, едно тъмнозелено, малко охлузено, и едно хубаво, ама чисто менте на произход, червено пак, седи нерегистрирано.