Един тук колега по Форума ме пита какво става с червеното Зет-1 на моя едновремешен добър приятел Виторио, собственика приживе на автокъща Вики.
Колата аз не съм я виждал от 2010 година, а преди няколко години, когато Вики за съжаление внезапно почина, майка му си я прибра някъде пластик баварката.
Вероятно вече я извадила от скривалището и продала, понеже е тази тук хубава червена Зетка, вече регистрирана, прилича по свежестта си, и особено новостта на гюрука, да е точно неговата.
В София има сега и една друга червена Зет-1, но другата от над 20 години е собственост на друг мой познат, а и е на СА номера.
Така че тази може да е екс-Зетката на Вики, освен ако не са внесли някоя друга сега, което е слабо вероятно.
Преди години имаше и една черна Зет-1 която първо я кораха по Варна, после я подкара мой съсед по София, но тя преди 15 години горя отпред, и после не знам какво стана с тази черната.
Изчезна някъде от София и една тъмнозелена, която пък беше на друг мой съсед и познат доктор.
Нея пък съм я и карал в началото на Милениума, малко на бартери срещу моята 924 еС тарга. Но съседа напусна квартала ни в 2005-2006 год, и някъде закара и тъмнозелената Зет-1.
Първата снимка е правена преди месец някъде, от колегата Свилен, за чието споделяне тук в една друга тема му благодаря, а и двете снимки с платформата са от тия дни, колата някъде са я карали с тая платформа, вече регистрирана.
Другите няколко снимки тук са на един доста рядък Бенц конска глава, понеже той е в112 Купе.
Качвам ги тук, въпреки че в БГ има навнесени в посл. 1-2 десетилетия доста купета конски глави от сериите в111, понеже внесените такива купета са обикновено амер. версии и от по-късния лифт, а тази е от ранните от първа серия с високия радиатор, и е Евро-спек върхова версия 300 в112 с въздушното окачване, което я прави доста рядка за Балканите, а и въобще.
Кара я един автоентусиаст англичанин навсякъде из страната ни, доста редовно.