Здравейте,
Дойде време и аз да се поосвободя малко за да се похваля със какво съм се захванал. Нов съм във форума и бих се радвал на всякакъв вид помощ.
Преди 30-35 години баща ми купи от негов колега една симсонка кр50. Понеже той беше по тежък и искаше да стига по бързо до поделението, когато ги вдигаха по тревога се отказа от нея и си купи ЧЗ 250. Всеки е грабил от нея каквото може, а двигателя баща ми реши да ползва за силова установка на компресор, но и за това се оказа слабичък. Дълги години гледах захвърлената рамка в гаража с джантите, и самоделния компресор, който всъщност нямаше компресор, а само двигателчето, бутилка, някои филтри и тръби.
Впоследствие, през 2000 година, баща ми успя да намери в Бургас едно Пухче МС 50 В, което ми купи за 200 лв., понеже виждаше, че проявявам маниакален интерес към двуколесните возила. За съжаление не мога да открия собственика на КР-а, а майка ми само преди месеци е изхвърлила регистрационната табела от шуменско, която стоя на терасата дълги години, но тя чак сега се сети, че е от тази симсонка.
Живота ме отвя от родното място и сега живея в Карлово вече почти 9 години. Довърших гаража останал недостроен от бащата на жена ми и сега разполагам с 30 кв/м място за работилница и складиране на моите играчки.
Притежавах Хонда Ф4, а после и Ямаха Р6 2007., но появата на синчето,....хм знаете как е .....кара те да се замислиш и приключих с пистовите мотоциклети.
Естествено тази празнина трябваше да се запълни с нещо.
Миналото лято реших да взема рамката на КР-а, всичко що намеря от него и Пуха, за да си ги докарам в Карлово наблизо.
Ето какво беше останало от Симсона
и Пух-а, значително по комплектен и с малко липси:
Смея да твърдя, че това едно от малкото в България. Причината е проста - докато Симсонките са се произвеждали в ГДР, това моторче е плод на Западния блок и не е имало внос на такива по социалистическо време. Няма набита година на производство на табелката, но предполагам, че е произведено между 57-59та понеже в историята им пише, че за различни държави са се произвеждали различни серии и т.н. и общо взето в завода на Щайер са направили голяма бъркотия.
А този ми е на гости вече втора година. Собственика вече не го иска и ми го е оставил да се разпореждам с него както сметна за добре.
А с този се разделих с огромна мъка в сърцето:
Подхванал съм Симсона и съм стигнал до някъде- ще публикувам снимки по късно, но с някои неща удрям на камък истински като например :
- искам да подменя всички гумени втулки на окачването и задните амортисьори, а не мога да им определя размерите за да поръчам изработка някъде;
- кормилото ми е счупено- чудя се да пробвам ли да го дам във ВМЗ да оправят тази тръба (там ми изработиха вал за манивелата за 50 лв., понеже оригиналния беше отрязан и беше добавена манивела, правейки някаква насрещна резба на вала, който със сложен заден калник нямаше как да се покаже извън калника. Новия е дълъг 167 мм. и купих манивела със шлици)
Ето кормилото:
или да търся друго? Проблема е, че тези по-трудно се намират. От стария модел се ползва и на СР и има доста.
Друг голям проблем са степенките - няма ги. Преди месец два купих една от човек от Горна Оряховица занимаващ се с продажба на части за СР, но е в окаяно състояние. Дадох му 20 лв, но поне ми изпрати и лоста за задната спирачка както си беше мушнат през степенката, а моя е малко крив.
Други въпроси са :
-как охлюва на скоростомера се прихваща към предния венец (имам два. Единия е с една планка запоена към остта, а на другия който възстанових явно е скъсана ).?
- с каква химия си чистите двигателите отвън? (цилиндъра и главата минаха през пясъкоструйка - не отвътре разбира се).
- Къде в Пловдив хромират наистина добре?
- Инсталацията съм я изхвърлил цялата - кое според вас е по добрия вариант: поръчка от Германия за 40 евро с доставката или да си правя сам?
Виждам, че има колеги провели безупречни реставрации на КР 50. Ще съм ви благодарен за малко помощ и информация.