Много интересни снимки какво стана с Победата на Маринчо . През 90те беше в Лозенец, в гаража до този на баща ми и беше в топ състояние наистина.
За съжаление,съдбата и след като Маринчо я продаде, е лоша.Колата при него беше с двигател ГАЗ 21,също и по салона имаше неща от ГАЗ 21 и даже бутон за клаксона от ЗиМ,но беше добра база за възстановяване в оригинал.
Последно я видях през 2010 във Военната академия ,по време на снимките на филма "Нюрнберг".
Външно боята беше изгоряла,кита напукан,а хрома сериозно беше натиснат от ръжди.Салона се беше скапал тотално,виснали пластмаси,захабена и изпокъсана тапицерия,явно е държана вън на студ и пек.
Докараха я на репатрак,след което двама от хората на Красимир Арсов се мъчиха безуспешно един час да я запалят.Максималното което постигнаха,е работа с прекъсване 10 секунди.Когато ги попитах имат ли нужда от помощ,единия ме погледна лошо и аз с кеф направих кръгом.
Със съжаление щракнах някоя снимка на Победата,салона не го снимах защото беше плачевен.
П.П. На този филм,трябваше да се снима в движение едно Фау 170,останалите коли трябваше да сме стационарна масовка.
В последния момент на режисьора французин нещо му прищрака в главата и разпореди смяна на колите,Фауто отиде в масовката, моята Варшава на снимки.Побъркаха ме,за 5 или 10 кадъра направиха сигурно 50 дубъла,цял ден давах напред назад из Академията.