Благодаря за снимките и също, че са малко размазани, та не се вижда в колко окаяно състояние беше купето на моето спортно фиатче тогава
Каращите след мен към манастира споделиха, че цялото се "гънело и сучело като змия", а вратите често се отваряха сами в движение
На всичкото отгоре малко преди къмпинга над манастира по баира скъсах вентилаторен ремък и моторът прегря, та се наложи Маргарит да ме дърпа последните метри с мерцедеса преди да намерим дама, склонна да се раздели с чорапогащника си
Все пак по-нататъшната съдба на фиатчето не беше трагична като на белия Дофин, а отиде при пловдивския фен Пламен Роглев, който стегна купето, боядиса го и му поизправи линията доколкото бе възможно. А аз по онова време вече си бях заплюл следващата марка и модел, който се появи при мен година след продажбата на фиата, но вече в мащаб 1:1.
Синият Адмирал беше и все още е на бай Здравко Карчин от Бусманци, но сега вече е пребоядисан тъмнозелен... помня, че май на същия поход моторетката на бай Кольо /лека му пръст/ аварира и беше прибрана до София именно в багажника на този Адмирал