Да, по прическите и дрехите на хората, а и някои водачи, прилича да са от 60-те години точно снимките правени.
Иначе, аз поне мисля че тук колегата Иван греши, и Пловдив се явява по-вероятното място, а и годината да е следващата.
Като писах вчера, тия коли тук са доста различни на селекция /с изкл. на вездесъщото ВМВ на Соколов/ от други черно-бели снимки от Парада в 1966 год в София, а и времето тук е слънчево, а тогава в София вали.
Но най-вече, заоблените настрани улици с паваж, само зеленината наоколо, и виждащия се в далечината на една от снимките хълм-височина /може да спекулираме да е Паметника на Алйоша на него, макар на тая снимка аз първо мислех, че се вижда Витоша с ТВ-кулата на Копитото, но тази кула през 60-те години още не е построена/, пък говорят вярно да е Пловдив.
Ако действително това е от 1967 год събитие, значи и че социалистическите черни емайл номера за частни коли са почнали да ги издават още в 1966-1967 год, докато другаде се е сочила 1968 год. за начало на издаване на черните частни номера по време на зрелия Соц.
Разбира се, на много от колите тук сигурно са със сложени не само бели, а и със стари черни частни номера издадени още от Царско време.
Ето и горните 5 снимки прекопирани, да си ги имаме в архива на форума.