Задната седалка е електрическа, има и закачалка за дрехи
Честита придобивка и тук, Боби!
Пожелавам ти дълги и щастливи километри с него, и задължително да стигнеш и да Курорта Златни пясъци, и да го паркираш поне за 1 час пред хотел Интернационал, и да си го гледаш отгоре от Кафето на 2-я етаж.
Малко странно ти пожелавам разходка до Златните,
понеже детските ми спомени баш от такива чисто нови фулсайз Ванове у нас през 70те и 80те год. са свързани с редовното им идване с тях на чужденци гости на тоя наш тогава най престижен курорт.
Обикновено тия ванове тогава идващи у нас, бяха с номера от Кувейт, Йордания, а някои от тях с западнонемски номера.
Бяха приоритено боядисани в преливащи сребристи и светлосини металици, а вътре бяха точно с такава кралскосиня кожена или плюш тапицерия, и то винаги на баклави ушита като твоята.
Тия тогава у нас идващите имаха почти винаги и големи хромирани багажници на покрива, както и задълже с масивна стълбичка, водеща към тях.
За мен си бяха нещо като смеска между дворец и летяща чиния, още са ми пред очите.
За съжаление след войната в Кувейт, изведнъж всички кувейтчани спряха да идват у нас за дълъг период с коли, вкл. и с такива ванове, и нашия автопейзаж по морето, стана доста по блед без тях.