Не за първи път боядисвам частично или отделни детаили и аз не го одобрявам но е по лесно бързо и с времето нещата се сливат и почти не си личи . Нямам време за цялостно боядисване на този етап правя най належащите неща. Автомобила не е за изложба, някой ден може и да се случи когато се снабдя с нужното оборудване, имам желание и опит. Въпрос на време е, всичко да правя само и единствено аз и никой друг, мисля че това е най доброто, когато е излязло от твоите ръце. Цялостно ако трябва да се боядисва означава лятото да се отдам изцяло на това. Днес отказаха скоростите 1 час загубих за отстраняване на проблема една зегерка беше излязла , бензиновата помпа също... дошло и е времето това точно днес, имам друга утре ще я сменя. Събота ще ходя на ретро събора в Русе дано успея. А имам още неща за довършване, взех си отпуска . Боята няколко пъти я правеха перфектно, този път черното не се е смесило, бояджията ме предупреди означаваше още една седмица да съм без кола. А колата тепърва ще ми е необходима и боята ще загуби блясъка си защото от скоро добавих още едно хоби... и тези черните брони беше крайно време да станат червени за да прилича на нещо по различно от Москвич Алеко,нищо лично към въпросната марка.