Благодаря ви за отговорите. Колебаех се, но след като виждам какви са ви настроенията, вече е ясно. Правя го черен мат отзад. И ще се опитам да му сложа и лентите. НАмерих фирма, която продава точно репродукции. Не са евтини, но пък наистина ще го отличават.
А относно Москвичите - mg, прав си там още по-добре стои, защото цялата черна част е оконтурена с хром. Много готино се получава. Дядовият 2138 беше точно такъв и ми допадаше много. Още повече, че беше жълт и с това черно каре отзад беше трепач!
Обаче, mg, малко ми счупи мераците да сложа музика в колата

Знаеш ли какви яки винтидж Филипс колонки бях приготвил за задната кора
Освен, че са ретро и свирят добре. След поста ти обаче няма как да ги сложа

Дидо, нямам търпение да ги строим наборите един до друг. Боядисани, макар и не до край сглобени. Подозирам, че такъв кадър ще се появи във форума преди края на Юни. Също ще е интересен процеса на сглобяване на двете коли. Не можем да кажем, че е случайно съвпадение това, че едни от малкото Рекорд Ц купета в БГ ще бъдат сглобени по едно и също време в 2 съседни клетки в един подземен гараж. Че не е съвпадение, не е. Ама е интересно и вълнуващо

А двете коли са колкото еднакви толкова и различни. Очаквам с нетърпение този етап, който предстои и на двама ни.