Благодаря ви за коментарите,хора.
Браво за проекта.
И браво за доста добре поставените ориг задни вежди.
Което е рядкост за правене на Рекорд С.
Повечето ги ашладисваха с всякакви други вежди.
И така се губеше тоя интересн вдлъбнат жлеб на оригиналните... 
Люси,таак се опитваме да насочваме самата работа - качествено и максимално близко до оригинала.
Можете да си представите ,но аз страшно държах да се запази красивата извивка на задния калник.
Когато преди време човекът ми се обади и ми каза, че ще се наложи да реже калника, изпаднах в ужас.
Не за друго , а заради опасения, че ще се загуби линията на колата,което всъщност е най-красивото.
Това е,което ме накара преди години и да се влюбя в така наречения "Coke bottle shape design" на автомобилите от средата на 60-те години.
Отделно от това - признавам си със срам - изпитвах и съмнения дали ще успее после да го направи отново.
Няма как - съгласих се, и сега съм неимоверно щастлив на тази победа над ръждата и гниенето!
...вече колко години станаха а колата не е в движение.... 
Владо,няма как - тук и аз имам "вина",защото тя не е при този майстор от самото начало. На практика има загубена една календарна година, но това е друг въпрос, за който не искам да се сещам.
Отделно от това, се налага понякога аз да спирам работата на човека колкото и да е неприятно, тъй като се налага финансиране.
Някои от вас знаят, за другите да поясня - аз работя само на едно място и то държавна работа

.
Пък и трябва да се заделят средства за други пера от домашния бюджет.
Не мога да си намеря някъде файловете и записките на хартия, но грубо очертаване показва следното - самата кола (без драстични липси, с дублиращи се части, допълнително разглобен V6, напълно реновиран салон,седалки,различни кори) + допълнителните резервни части (прагове,вежди и т.н.) + песъкоструенето + нови ламарини за изкърпването + самият труд + наличието на донор + закупуването на още интериорни и екстериорни части - всичко това (а може би изпускам някои детайли) до момента е около 2500 - 2700 лв.
Повечето от вас могат да преценят колко още ще са необходими за завършването само на работата по купето, включително и така бленуваното боядисване.
Не се съмнявайте, че в края ще ви представя отчет и за останалата част от финансирането на Рекорда.
Фенове,дано не съм ви отегчил с тия писания.