Саймън Кидстън ми е леко лигав /поне в началото се префърцунва, после става по-земен/, дори и за лондончанин от Мейфеър
, но пък не може да се отрече всеобхватността на неговите опит и познания по отн. на хай-енд класическите коли, получени най-вече и вследствие на дългогодишната му търгова, а и самостоятелна търговска дейност, в сферата на олдтаймерите.
А Джоди Кид, която съм имал удоволствието бегло да съм виждал 2 пъти за кратко, но на живо и доста наблизо, на 2 различни Гъмбал 3000 Ралита, си е сериозна ентусиастка за жена, така че браво че продължава да вади интересни съдържания на нейния ЮТуб канал.
Но в цялото филмче абс. звезда е колата- този късен Силвър Клауд Серия 3, каросиран от външната още тогава фирма ХЖ Мълинър, с прословутото така нар. Флаинг Спър 6-Уиндоу Салуун боди.
От всички следвоенни седани правени в света, този в малко бройки каросиран Клауд Серия 3 ХЖ Мълинър със 6 стъкла, го титулувам ако не за най-красивия седан въобще, то за един от трите най-красиви следвоенни седани, въобще.
Само заради вида му, седана Силвър Клауд Флаинг Спър на ХЖ Мълинър, е средно 2 до 4 пъти по-скъп от заводския с ламаринена каросерия Силвър Клауд седан на Ролс, от тези години.
https://www.bonhams.com/auctions/13162/lot/272/