Автор Тема: Проблем с форума :)  (Прочетена 42012 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Октомври 31, 2020, 11:19:59
Отговор #190

Неактивен dido1903

  • Глобален модератор
  • Публикации: 2985
Вижда се прикачената от теб. Ще помоля Ит админа да провери.

Октомври 31, 2020, 22:26:56
Отговор #191

Неактивен fokke

  • Публикации: 767
    • fokkerc.com
Вижда се прикачената от теб. Ще помоля Ит админа да провери.

Пуснах нет на лаптопа от телефона си и се оказа че всичко е ОК , явно е доставчика на нет до троянското село........

Ноември 02, 2020, 12:21:28
Отговор #192

Неактивен admin

  • _sys
  • Публикации: 973
При кликане на форума за да се зареди страницата иска Кепча, това само на мен ли е или и на други?  След проверка от Кепча форума се зарежда но нито една снимка от нито една тема не се отварят.

Пускам снимка , марак да не знам дали се вижда от други , аз не я виждам
Да не си на някакъв vpn? това с кепчата е автоматична защита и е извън наш контрол. Възможно е да ти е искало captcha и на pichost.name и затова да не излизат прикачените снимки (тъй като са на друг домейн, който също не можеш да отвориш преди да мине проверката)

А да сега видях че си писал за троянското село :) Не му е много чиста работата щот са му сложили мрежата в "съмнителни" :D може да идва кофти трафик от някой негов клиент и той да не съумява да го хване навреме (или не му пука)

Ноември 02, 2020, 21:26:32
Отговор #193

Неактивен fokke

  • Публикации: 767
    • fokkerc.com
Да хванах, че проблема е локален след като пуснах нет от телефона си и с него нямаше никакви драми. Като цяло се учудих доста за тоя кепча що ми излиза, но се локализира проблема , ако може да се каже това проблем ......

ПС: Не , за хоста не ми иска кеча и си качих снимката , но не я виждах , дори и линк не се появи :)))