Автор Тема: Проблем с форума :)  (Прочетена 137694 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Септември 10, 2024, 09:26:30
Отговор #220

Неактивен kaci

• Публикации: 994
От около седмица време антивирусната ми програма(Avast) не спира да врещи, че нещо с PicHost сайта за снимки не е ОК и съответно нито една снимка качена във форума не е видима.
Слагам и скрийншоти на екраните, които ми излизат.
Имам знанията да избегна подобно филтриране и ограничение, но сметнах за редно да информирам управата за проблема!
Поздрави  8))

« Последна редакция: Септември 10, 2024, 09:55:48 от kaci »

Септември 10, 2024, 10:05:21
Отговор #221

Неактивен dido1903

• Глобален модератор
  • Публикации: 3552
Къци, благодаря за сигнала. Ще проверим.
Макар че аз виждам снимките.
Ето:

Септември 10, 2024, 11:48:00
Отговор #222

Неактивен USfan

• Публикации: 11089
Странно, и аз имам на един от стационарните ми компове Аваст, ама проблем с качване на снимки през Пикхоста, тая седмица нямам.
Е сега ще кача едни стари сканове в темата с итал. ми коли, да видим какво ще стане.

Септември 10, 2024, 18:37:51
Отговор #223

Неактивен admin

• _sys
  • Публикации: 1015
Писах на avast да го махнат като false positive. Все пак е възможно да са го маркирали като фишинг сайт, защото съществуват акаунти които качват спам картинки. Аз се опитвам да ги трия но е възможно да се наложи и там да направим регистрацията с ръчно одобрение... или най-сетне да измисля интеграция между потребителите на форума и на pichost но това ще е по-сложничко.

Септември 10, 2024, 20:29:31
Отговор #224

Неактивен kaci

• Публикации: 994
Писах на avast да го махнат като false positive. Все пак е възможно да са го маркирали като фишинг сайт, защото съществуват акаунти които качват спам картинки. Аз се опитвам да ги трия но е възможно да се наложи и там да направим регистрацията с ръчно одобрение... или най-сетне да измисля интеграция между потребителите на форума и на pichost но това ще е по-сложничко.

Използвах проблемите с форума като знак свише  :D и деинсталирах Аваста понеже утре му изтичаше лиценза и без това!
Макар да не ми пречеше чак толкова това "филтриране" все пак си мисля, че беше редно да пиша за този дребен проблем.
Поздрави.

Септември 12, 2024, 08:27:35
Отговор #225

Неактивен ufer

• Публикации: 389
И май продължава да е маркиран като фишинг сайт, защото на всяко кликване, независимо на нова или стара тема, моят Аваст ми праща съобщение, че ме предпазва от него...

Септември 21, 2024, 09:52:45
Отговор #226

Неактивен Nik1600GT

• Публикации: 1218
Влизам във форума и за момент горе на телефона ми излезе следното съобщение: да преведа ли страницата от македонски на български   ;D!?
И докато се чудя какво се случва... страницата явно беше "преведена"  ;D!
Звучи като виц, но се случи преди малко. Не знам на някой друг колега излизало ли му е подобно съобщение.

Септември 21, 2024, 14:28:58
Отговор #227

Неактивен admin

• _sys
И май продължава да е маркиран като фишинг сайт, защото на всяко кликване, независимо на нова или стара тема, моят Аваст ми праща съобщение, че ме предпазва от него...
попълних им формичката ама явно нищо не са направили. разкарай го тоя avast :D

Септември 21, 2024, 14:29:45
Отговор #228

Неактивен admin

• _sys
Влизам във форума и за момент горе на телефона ми излезе следното съобщение: да преведа ли страницата от македонски на български   ;D!?
И докато се чудя какво се случва... страницата явно беше "преведена"  ;D!
Звучи като виц, но се случи преди малко. Не знам на някой друг колега излизало ли му е подобно съобщение.
не ми се е случвало, но мисля че отново е извън нашият контрол какво си мисли браузърът :)

Септември 24, 2024, 10:59:28
Отговор #229

Неактивен ufer

• Публикации: 389
Това сигурно са югозападните братя. Тяхната задача май е да всяват раздори у нас по всички фронтове. В случая показват, колко са напреднали в хакерско отношение - фишимнг капани, правят преводи, трият постове, сигурно ще има и други изненади. Ей, този комунизъм няма да свърши...