Автор Тема: Проблем с форума :)  (Прочетена 132837 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Септември 24, 2024, 11:23:47
Отговор #230

Неактивен Nik1600GT

• Публикации: 1207
Това сигурно са югозападните братя. Тяхната задача май е да всяват раздори у нас по всички фронтове. В случая показват, колко са напреднали в хакерско отношение - фишимнг капани, правят преводи, трият постове, сигурно ще има и други изненади. Ей, този комунизъм няма да свърши...
Ами не знам дали са точно те, но проблем наистина има. Проблемът при мен го има вече повече от седмица и се случва винаги, когато вляза от телефона без регистрация в немския раздел на форума. Интересно е, че това се случва само когато вляза в немския раздел. Явно в немския раздел се пише на македонски  :D. Ето скрийншот от преди малко.

Септември 27, 2024, 09:32:11
Отговор #231

Неактивен ufer

• Публикации: 389
Проблемът при мен продължава! Не знам, кое е по-лошо, дали че не виждам хубавите коли, или че ги няма вече готините мацки... ;D Виждан най-вече снимката от профила на Данчо... :D

Септември 27, 2024, 18:52:01
Отговор #232

Неактивен Logrus

• Публикации: 309
Проблемът с превода не е от форума според мен - в друг форум, който също посещавам редовно, вчера ме пита искам ли да ми го преведе от Таджикски (Tajik). По-скоро браузъра, при мен Гугъл Хром, дава ядовете.