ако имам късмет и ми бъде доставена необходимата документация се надявам да създам и такъв модел понеже са много скъпи и недостъпни, а в Бг няма такъв модел.
В интернет няма ли някаква документация и схеми или пък някакъв официален фен сайт с форум на Траби?? Пожелавам ти да я намериш тази информация и да направиш такава реплика!
може и да има, но не съм от знаещите езици, а и съм на години за които обикновено се казва, че съм "изпуснал вече влака". Ако имаш необходимите познания, време и желание за помощ ще съм благодарен за всякаква информация. Обещаната информация е от съфорумец- чужденец и то във вид на подробни снимки, а времето не предразполага към снимане. Разликите са основно в усилването на пода и замяната на задните калници с метални елементи.
Не са ли си дали сметка,защото трамп-а е видял и западен свят,че на английски ТРАМП значи уличница.
до сега не знам Тт да е изнасян към Англия, но преди време ми беше подарен оригинален фар, който е маркиран за ляво движещи се автомобили. А може би Трампа наистина е" уличница"- за радост на окото по улиците.