Автор Тема: Волга ГАЗ 2410 1988 - каквато искам да бъде  (Прочетена 10585 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Юли 13, 2019, 19:09:02
Отговор #70

Неактивен wander

  • Публикации: 117
Ако решиш да разглобявяш синята на части и да продаваш нещо от нея ми изпрати съобщение, имам интерес към някои неща.

Колега, пиши ми какво ти трябва, ако е по-малко о габарити като ходя е го сваля.
Най-накрая остана време да се монтират новите седалки. Взел съм и кори за тавана,но сега не мога да се разправям с тях. Малко трудно успях да намеря сиви кори за вратите, но успях. Седалките са в два цвята, запазени, предните са по-високи от старите. Като цяло ми харесва. От по-нова модел Волга са, каквито в бг са рядкост. Нищо не се преправя. Задната кора е с оригинален трети стоп. Единствено не ми харесва, че са по-твърди. Също сложих дървените дръжки на вратите, които чаках 3 месеца от Украйна със задържането на митниците. Поставих и подлакътник, но още не знам дали ще остане. Доста трудно намерих такъв, който да отива на махагона. Един приятел ми изработи изцяло дървен, но е като съндък и не ми харесва. Освен това беше и неудобен. Купил съм още доста неща, които се търкалят навсякъде а бяха трудни за намиране, но все или не ми остава време или ме мързи да се занимавам. Махнах белите рингове. Писна ми да ги лепя и да карам с 60, за да не отлетят. Снимки ще кача после, че пиша от тела. Иначе забравих да добавя, че сложих и чисто новите еленчета, но на решетката, а не на калобраните. Така ми харесва повече.


Ето седалките:
Това е разликата между старата и новата шофьорска седалка. Ясно се вижда разликата във височината на облегалката и големината на подглавника:


Юли 14, 2019, 12:49:57
Отговор #71

Неактивен maini4ka

  • Публикации: 416
    • каналът ми в кинескопа
Колега, какъв е донорът за седалките?

Юли 14, 2019, 13:51:29
Отговор #72

Неактивен wander

  • Публикации: 117
Колега, какъв е донорът за седалките?
Ами донорът е 3110 от последните в изпълнение "лукс", но без кожа, с корите на тавана отпред и отзад, с двойни плафони на задната кора с лампички с насочена светлина за четене и механични оригинални пердета отзад и трети стоп. Купих цялата комплектация, но не съм монтирал останалите неща. Единствено корите на вратите бяха коренно различни и се наложи да търся като моите, но в сиво, което си беше цяло приключение. Но все пак намерих :) Ето такава е донора:


Колега, честита нова придобивка, да ти носи само положителни емоции. Наистина в БГ такива трабанти са пълна екзотика.
« Последна редакция: Юли 14, 2019, 13:55:16 от wander »