Не просто сме отгатнали, ниакои от нас сме имали исвестно количество броики и версии, и все основно 6 цил. Бенцове, та сме натрупали опит колкото на 2 немски Бенц сервиса.

Та, какви декодери, чети повече Форумите на ретро Бенц собственици, там има всичко.
По принцип, домашниа им модел 4-скоростна кутиа на Бенц е всеисвестен.
Мерцедес слага на 4 и 6 цил. модели, от 1961 до 1996, горе-долу само 1 тип конструкциа техни 4 скоростни автоматици.
А на мен точно от двувалката версиа 280 ми се намира в гаража един отремонтиран в Джемини автомат. Е така ми седи като ресерва.
Преди години, на една моиа 2вратка 280 ЦЕ в123, присадих ултраредката оригинална 5-скоростна мануал кутиа, и след като свалих автомата, си направих труда да го отремонтирам.
Твоита кутиа в основната и версиа е слагана на всички 6 цил. 2-валкови Бенц модели от 70-те и 80-те год, като 280 версиите на в114, в123, р107, ц107, в116 и в126.
Почти такива, ако не абс. еднакви, са и кутиите на едновалковите 230, 250 и 280 шестаци на Бенц.
Но, вместо да иа правиш, или докато се прави, слагаи примерно временно работешт автомат от наличните в моргите в БГ Пури 280.
По принцип таиа 4-скоростна кутиата е много праволинеина, и не прави проблеми.
При престои расбира се, както и при други автомати, може да блокира некое хидравлично клапанче в неиа.
Преди демонтажа като последно деиствие бих предложил свалиане на картера и смениаване на филтара там, kакто и на маслото. Може и да се оправи.
A eто в тоиа Форум дискутират автоматиците при в114, и фабричните им кодове/номера.
http://www.strichacht-forum.de/read.php?1,9867