Честито,колега! Успех с работата! Не разбрах това, че колата е стои "седемдесет" години, при положение, че е 62-а производство, но предполагам е от объркване.

Иначе за транспортирането, щом имаш номера и документация от Радоев, трябва само да си намериш човек с платформа или колесар. Тук във форума има колеги, които предлагат тази услуга, ако не си намерил досега.
Аз не съм голям специалист по отношение на 404, въпреки че е една от любимите ми коли. Но,освен копчетата по вратите,по мой спомен и други работи французите са си направили наобратно или най-малкото странно. Лостчето за чистачките май, че беше отляво?
Иначе, твоята кола в частност е действително една от най-първите в производство - това се вижда по специфичното табло, корите на вратите. Наличието на шибидах мисля, че също не е често срещано изпълнение?
Интериорът изглежда уникално запазен.
Дано и ламарините в долната си част да са добре. Мисля, че бомбетата в коша бяха едно от слабите места.
Друг особен момент, който вече за щастие (тъй като има широко предлагане в наши дни) е предимно любопитен е, че маслото в диференциала е много особено - ако не греша на растителна основа и лилаво-розово на цвят. На френски e Huile de ricin.
Успех!