Автор Тема: Ретро Колите в България - Снимки  (Прочетена 2367088 пъти)

0 Потребители и 5 Гости преглежда(т) тази тема.

Ноември 21, 2023, 01:05:26
Отговор #6090

Неактивен dan4oteto

• Публикации: 19276
  • Йордан Георгиев
с. Пиргово (Русенско)

Ноември 22, 2023, 00:10:08
Отговор #6091

Неактивен dan4oteto

• Йордан Георгиев
Русе

Ноември 23, 2023, 01:39:26
Отговор #6092

Неактивен dan4oteto

• Йордан Георгиев
Русе

Ноември 23, 2023, 10:22:27
Отговор #6093

Активен USfan

• Публикации: 11093
Ако се вдълбочим в темата с ретраци от най-аристократичния град на БГ, ето едно яко смехотворно клипче, поне като изказвания от страна на водещата и най-вече от локалния БНТ репортер, но пък се виждат наличности на някои русенски ретраци.

Касаейки червения Лебарон кабриолет, версия от първия лифт с капаците на фаровете /като моето тиал-блу Турбо-купе/, цитат-
--- Гордостта на амер. автоиндустрия, каква грация, какъв финес, и в цвят на коли, каквито вече не се произвеждат--- хаха, тоя репортера вярно е малоумен, завършен идиот.  O:-)
По-нататък тоя продължи с бисерите, и успя цели няколко пъти да нарече мотоциклета Балкан 250- Балканче /визирайки предполагаемо модела 50 кубиков мотопед/... ))

А Лебарона, между другото, го мярках лятото в курорта Албена няколко дена, сигурно е бил на почивка, или поне се завъртя там.

https://bnt.bg/news/centar-za-istoricheski-prevozni-sredstva-pravi-digitalni-kopiya-na-retro-koli-v355306-323249news.html?fbclid=IwAR0532JX3PTwxm6trxLXZdbc_9vd4E7u7aEs5uXjHzVlZVWh5vYNTohI6cI
« Последна редакция: Ноември 23, 2023, 11:14:48 от USfan »

Ноември 24, 2023, 00:39:21
Отговор #6094

Неактивен dan4oteto

• Йордан Георгиев
Ако се вдълбочим в темата с ретраци от най-аристократичния град на БГ, ето едно яко смехотворно клипче, поне като изказвания от страна на водещата и най-вече от локалния БНТ репортер, но пък се виждат наличности на някои русенски ретраци.

Вярно тоя репортер не се издържа!

Велико Търново

Ноември 24, 2023, 13:11:42
Отговор #6095

Неактивен fifo

• Публикации: 1160
Леле, аз чак сега изгледах репортажа... ама каквато водещата, такъв и репортера... и може ли да пратят човек (меко казано) с неговия профил да репортерства по тази тема?
Идеята иначе на университета не е лоша, щом имат достъп до такива автомобили, нека ги сканират. Но не мога да не отбележа, че насред цялата тази гордост дето струи от американската, съвецката и немската автоиндустрия, на симулатора се управлява някакво безинтересно интеграле  O:-)
we all have wings, but some of us don't know why

Ноември 24, 2023, 15:24:36
Отговор #6096

Неактивен Teo

• Публикации: 226
  • Автомобилен уиабу
Леле, аз чак сега изгледах репортажа... ама каквато водещата, такъв и репортера... и може ли да пратят човек (меко казано) с неговия профил да репортерства по тази тема?
Идеята иначе на университета не е лоша, щом имат достъп до такива автомобили, нека ги сканират. Но не мога да не отбележа, че насред цялата тази гордост дето струи от американската, съвецката и немската автоиндустрия, на симулатора се управлява някакво безинтересно интеграле  O:-)

Той и този "симулатор" е една съвсем обикновена игра която и аз играя вкъщи на компютъра с моят волан. Ако беше от тези симулатори (https://www.youtube.com/watch?v=VbwGuZznCB4), които чрез накланянето на стола симулират реалните усещания от управление на автомобила, щеше да е интересно, но буквално имам същото изживяване вкъщи.  >:D

Ноември 24, 2023, 23:14:18
Отговор #6097

Неактивен dan4oteto

• Йордан Георгиев
Той и този "симулатор" е една съвсем обикновена игра която и аз играя вкъщи на компютъра с моят волан. Ако беше от тези симулатори (https://www.youtube.com/watch?v=VbwGuZznCB4), които чрез накланянето на стола симулират реалните усещания от управление на автомобила, щеше да е интересно, но буквално имам същото изживяване вкъщи.  >:D

Ти говориш за хардуера, който всеки според възможностите си, а те правят mod-ове, които да си теглиш и вграждаш в конкретният симулаторен софтуер, който би ти го позволил. Но си прав, на видеото се вижда някакво абсолютно левашко изпълнение, където дори не е от кокпита на автомобила ...  :D
Аз например от години цъкам на Assetto Corsa и преди време си теглих разни mod-ове на по-различни автомобили (дори и писти) кои сполучливи, кои не толкова, а някои си бяха направо архаични  ::)
На Assetto Corsa например много пилоти тренират, един от тях е младата ни звезда в GT4 сериите Павел Лефтеров. Дори точно неговият Лотус, с който преди години караше го има вътре.
Хардуерно съм на средно ниво ... геймърски Recaro стол, голям плосък екран и конфигурация от регулираща се стойка Logitech, на която са монтирани алуминиеви педали и волан с шифтове и скоростен лост съответно отново на Logitech ... те всъщност са комплект.
Но има и хора от Търново, един доста известен сервизен механик, който едно време подготвяше колата (Punto Abarth S1600) на Мирослав Ангелов (светла му памет) си е разработил уникален истински геймърски стол, като този, който показваш, прожекционна мултимедия, а за педалите използваше истинска спирачна течност ... просто уникален. Той също преди цъкаше на Assetto Corsa :)

с. Геша (Дряновско)

Ноември 29, 2023, 23:34:34
Отговор #6098

Неактивен dan4oteto

• Йордан Георгиев
Габрово

Декември 01, 2023, 00:25:26
Отговор #6099

Неактивен dan4oteto

• Йордан Георгиев