Данчо, надявам се да не са те изгонили и теб от там тези доста невъзпитани господа в халето има още стари коли, няколко Опел Рекорда от 1960тте,някакъв Мерцедес също мисля, още 1, 2 заз-ки или нещо такова. По думите на охраната, който беше там преди няколко години като минавах, вътре има "уникално запазени колекционерски коли, които струват много пари" и не се допуска абсолютно никой по никаква причина и ми каза, че нищо не е за продан и да изчезвам. Дори не ми даде шанс да обясня кой съм и защо се интересувам, нищо здраве им желая
Оооо няма нищо такова, дори напротив ... човека ме разхожда върте из халето, показа ми и други неща, които са в процес на реставрация ... като цяло много приятен възрастен мъж.
Аз пък му съдействах и свързах с едни хора с такава Запорожка, от които може да вземе броня и други оригинални чараклаци за тази
Миналата година отново бях там, пак ме развежда вътре и ги снимах въпросните Бенцове и Опели, а този Запорожец беше във вид, в който не вярвах, че може да заприлича на това, което е сега
Има и един много як Bedford CF Camper, който е почти завършен и скоро ще се продава.