Не съм писал по тая тема , защото не е имало койзнае какви интервенции по колата , като изключим смяна на амортисьори , задни тампони на заден мост разни дреболии като амортисьор демпфер , ремъци и такива консумета

Смених цялата ръчка лявата контролираща чистачка , мигачи, водата и къси дълги , заедно с него смених и контролния блок
защото бе изгорял Засилил съм се да претапицирам волана, както ми даде идея човек от форума в темата още като купих колата. До момента, като цяло събирам инфо, разни редки чарколяци, като да кажем маншонче за антената и други. Купих й зимни гуми хубави че да изкарат поне 3 зими ...
Като цяло чакам топлото време и се мятам на по-голямата интервенция смяна на ел.инсталацията на мотора . Както мерцедесаджиите знаят , от фейслифтовите 124ки че и очиларките, немците ползват кабели с екопламаси, които с времето стават на прах и доста бели създават , че и пожар може да стане особено на газирана кола.
Колата ми от самото начало на притежанието ми прави разни мизерии , както на бензин така и на газ. Всичко се отдава на скапаната инсталация , или поне за да се тръгне от някъде трябва инсталацията да е в ред.
Ходих при няколко човека , писах на 2ма майстори , единия иска една торба с пари , другия нямал части, търсих в нета и се натъкнах на тема в мерцедес форума на човек със същата драма и полезно инфо, как можем сами да си решим проблема. Не ми се преписва цяла тема или да преразказвам , като цяло ако собственика на колата не го е страх да рови по колата си има реален шанс да си оправи сам инсталацията, като си запазва оригиналните кабели и букси , просто се поставят нови изолации на наличните кабели , които са си заводски и са най-верните ...
Та смятам да се пробвам , между временно купих от стара кола с мотор като моя цяла инсталация , която пък се оказа правена и е със здрави изолации , но смятам да не я ползвам а да оправя наличната на колата .