Благодаря на всички за окуражаващите думи !
Момчиле, за теб не знам, но аз за догодина проект нямам. Мисля, че малко се уморих. Освен това две от трите ми коли са янгтаймери, които не предизвикват така сериозен интерес, както колите от 60-те и 70-те години. А с такава кола скоро едва ли ще се захвана. Аз съм от хората, дето не ползват постоянно едни и същи майстори, да им е утъпкана пътеката. Просто нямам такъв парк и ресурс. И това води големи неприятности - всеки път треперя за изпълнението на възложената задача. Мислех, че ще ми дойде музата да направя една 1000 МВ и да приключа. Това е колата на моето детство, обикалял съм многократно из Източна Европа с нея, имам прекрасни семейни спомени. Имали сме няколко такива. Баща ми беше корифей на темата . Но ... се поуморих. Честно да си призная повече от всичко ме мори в последно време войнстващата простащина в тези т.нар. "среди", особено ФБ виртуози на клавиатурата. И се замислям какъв е смисълът да правиш нещо, с което да сееш усмивки на улицата и да жънеш присмех във виртуалното пространство. Не говоря само за себе си. Слава Богу, имам късмета да дарявам повече положителни емоции с творенията си, отколкото просташки присмех, поне така си мисля. Говоря, имам предвид, диващината в коментарите, неандерталщината в отношенията . И ми се отщява вече. Чета из доста чужди форуми. Как пък няма нотка на присмех, дори повей на сарказъм. Какви теми само се обсъждат - от коя до коя година се е правил този цвят, с този интериор и какви радиоапарати са слагани от концесионера ... Къде са разликите в дребните детайли - пепелници, дръжки, тонирани прозорци , кой експорт за Белгия бил такъв, а за Холандия инакъв ... Божеее, къде са тези хора и къде сме ние в скудоумието си и в колебанието дали да отговориш на анонимния простак на присмеха или да си се свиеш и да замълчиш в яда си. Добре че е тоя форум да си пишем на спокойствие и без страх от грозни подмятания.
Та така. Отклоних се малко, ще прощавате . Но зачекна темата за следващите проекти, а нямаше как да не си изкажа какво ми е на сърцето вече бая време. Липсва ми малко мотивация. Пък да си кажа и нещо друго. Не мога да се примиря с мисълта, че трябва да замразявам някоя кола за цяла година без да я карам. СХ-а тази година със зор намирам време да го припалвам месечно веднъж. И ми е чоглаво.
И като се замисля крайно време е да забогатявам и да си купувам готови коли. Че от правене няма време кога да ги карам. Няма начин, ще се забогатява ...