Като ми потрябват части,ще пиша,благодаря asoto86,засега трябва да се наблегне на купето.Има си работа по него,пода и праговете са зле,типична слабост при тези алфи-поне при българските,другата червената дойде от Гърция и бе идеална като купе.
Разликите в купетата при различните задвижвания е след предните седалки назад-под задните седалки има по-голяма напречна греда,и от там назад цялото дъно е различно- заден мост,амортесьори,калници,резервоара е най-назад,под багажника,а при предно задвижвана 33ка е под задните седалки,различно дъно на багажника и място на резервната гума,тунела на скоростите е по-голям за да има място за кардана.Честно казано незнам на този етап дали ми се занимава да прехвърлям задвижванията.Ако стане 4х4 се притеснявам че ще стане тежка и невървяща.На 100-120 коня има ли смисъл да се слага двойно задвижване?Да беше повече коне 200 и нагоре добре,ама трудно.
Цвета колкото и да не ми се иска ще е сив,защото е такъв по документи.Хич не го харесвам този цвят,щеше ми се червено,черно или бяло,но не уцелих.Мисля в две насоки,едната е много светъл почти бял,мръсно бяло-светло сив акрил,другото е тъмно сиво,например много ми хареса на БМВ един цвят А49 или А50и нещо си бе кода,тъмен,наситен,малко като графит.