Автор Тема: Toyota LJ70 - Реставрация и подобрения  (Прочетена 2956 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Март 08, 2021, 09:39:24
Прочетена 2956 пъти

Неактивен evgeniyorgov

  • /!\ Млад шофьор
  • Публикации: 9
« Последна редакция: Март 09, 2021, 17:00:51 от dido1903 »
vw golf 2 gti 8v

Март 09, 2021, 17:07:45
Отговор #1

Активен dido1903

  • Глобален модератор
  • Публикации: 3498
Изчаках известно време…
Тук, в тази тема, пред мен като модератор стоят два избора, и уви, и двата не мисля, че ще имат ефект или ако се забележи наличието на такъв, то ще е временен и като палиативна мярка.
Провокиран от тази тема, но със съжаление казвам – далеч не само от нея, ще споделя по-нататък някои размисли в темата за Психологията на форумите за този вид потребители, който условно можем да наречем „кукувици“. Всички знаем за тази птица и легендите как тя снася яйцето в чуждо гнездо и го оставя други да се грижат то да се излюпи, да бъде отгледано и т.н.
Мисля, че аналогията е пределно ясна.

Както и да е!
Ще пробвам все пак с надеждата да се получи нещо:
-   Първият вариант е да опитам да използвам някакви остроумни, със силен саркастичен заряд, забележки към създателя на темата: „Колега, това не е Тойота, това е Трабант защо тук си я сложил?“ Примерно. Или пък: „Страхотно, отдавна не бях чел такова подробно описание на проект“, или : „Е,то това не е в България, не му е тук мястото“.
-   Вторият вариант, който е по-пълноценен и предпочитан, е да опитам да завържа разговор със създателя на темата, като задам редица насочващи и отворени въпроси: „Колега, добре дошъл! Би ли споделил малко повече за този проект, защо тази марка, колко време отне, какво те подтикна да направите този клип, за използваните материали би ли споделил повече?“
Мисля, че такъв подход е по-оптимистичен, защото ще има отговори, но опасенията ми са, че ще бъдат символични откъм съдържание и ще приличат на коментари в Клюкарника или туитове.

Ще видим…