Здравейте, колеги, и за много години! Нека новата година е по-успешна и градивна за всички.
Като за финал на изминалата вече година успях да полирам и монтирам двете брони. Определено започва да си проличава цялото това занимание, което пък от своя страна ми дава още повече стимул да продължавам. Обаче времето започна да застудява и затова преустановявам работа до трайно затопляне.
За студеното време си имам друг Трабант, който трябва само да сглобявам

Адмирации за дипломирането!
Въпреки съвременните технологии и влечения на това поколение към "работата пред компютър" виждам,че имаш умения които те сравняват с реставратор(макар и начинаещ) 
Успех,момче!
Благодаря! Нямам особени влечения към "работата пред компютър", нито пък ми се отдава много, то си личи от заниманията ми

. Старая се да правя нещата по колата максимално добре, доколкото позволяват скромните ми умения, и затова става доста бавно. Все пак Трабант в такова състояние и от такава ранна година едва ли ще се намери скоро /или изобщо/, така че предпочитам да го оставя на заден план докато намеря нужното време, отколко да го "стегна набързо" и съответно претупам нещата. Затова и седя почти година в гаража под покривалото...
Не вярвах ,че ще чета с такъв интерес тема за Трабант
Много готина находка , а работата по нея също впечатлява . Справяш се много добре . Ще чакам клипче да му чуем гласа . Поздрав !
Радвам се, че темата представлява интерес и ще продължавам да ви държа в течение. Клипче ще има със сигурност, но по-натам.