Изключително удоволствие ми носи този автомобил. Нека да продължа там, откъдето съм стигнал в предишната публикация

Смених таблото, като сложих готова шумоизолация. Километража също го смених, понеже този от другото табло беше доста по запазен и е с новия тип крушки. Трябва да отида само при тапицер да направи покривало за таблото, за да може да се запази възможно най-много понеже здрави табла са явно голяма рядкост.

Преди време ми излезе обява за винтидж детско столче, което е произведено през 60 те. Доста интересно ми се стори понеже в обявата пишеше, че е произведено в Италия и е в безупречно състояние нито има скъсвания, нито е избеляло. Единственото нещо, което не си пасва, е че столчето е червено. Според мен е интересен аксесоар за автомобила понеже това е все пак семеен автомобил. Така де купих го и го сложих в колата. На тези снимки все още не съм махнал тези стари калъфки на седалките.

За жалост нямам снимки, но също смених крушките на фаровете с OSRAM R2 тип халогенна крушка. Има осезаема разлика в светенето на фаровете. За жалост моите рефлектори са ръждясали отвътре и не мога да видя пълния капацитет на светене.
Миналата седмица правих цялостно почистване на интериора. Изпрах абсолютно всичко и излъсках, колкото е възможно. В момента колата отвътре блести от чистота. С пароструйка всички вентилация бяха почистени. Също сенниците станаха като нови понеже предишния собственик е бил огромен пушач и цигарения дим беше ги съсипал. Остана само тавана да се почисти още.

Най- интересното естествено за край. Днес ми закупиха тези джанти Cromodora CD 3, който фактически са оригиналните джанти за Фиат 124 Спайдър. Джантите са произведени изцяло от магнезий и тежат някъде към 3 кг и 700 грама според технически данни. Другото интересно, е че са същите като на Ferrari Dino 246. Когато пристигнат ще дам да ги боядисат и смятам да ги обуя с нови гуми и да са готови за сезона. От месеци търсих интересни джанти на нормални цена. Специално Cromodora са ми голяма слабост.

Червеното комби е със същите джанти според мен стоят добре на колата.