Анонси > За форума Classiccar-bg.com

Рекламни листовки на автомобилите и мотоциклетите ни.

(1/3) > >>

Speeder:
Да споделя една идея на DEYAN_IYI.

Идеята е да направим рекламни листовки на нашите автомобили  и мотори или по-скоро на моделите , които да изглеждат по сходен начин (с лого на форума) и да стоят на предният прозорец по ретро мероприятията.

Така всеки фен от публиката може да си вземе едно флаерче, на и да научи най-важната и интересна информация за конкретен модел.

Нека направим нещо различно и интересно.

Дизайнът обещавам да е стилен и красив, няма да има пропуски :)

Не мисля, че ще е скъпо, но конкретни цени ще има когато решим кой е съгласен и кой не.
Смятам, че на автомобил по 20-30 листовки стигат :)

За съдържанието на листовките ще трябва да помагате.
Все пак всеки може най-добре да представи моделът си.

Давайте идеи и коментари и да се организираме по-скоро :)

krankenstein:
Не знам, малко съм скептичен - у нас листовките имат главно комерсиално съдържание, затова дори и да ми ги пъхат в ръцете обикновено не ги взимам, макар че самият аз доскоро се занимавах с изработка на рекламни материали... или може би точно за това.
Зависи към кого е насочено посланието, но според мен дипляните ще се разграбват най-вече от дечицата. За разбирачите и феновете може би ще има повече смисъл смисъл в брошурата да се опише накратко историята на конкретния екземпляр, евентуално с няколко снимки на моменти от реставрацията.
Напоследък по парадите обикновено слагам на предния джам на Пижо една разпечатка с Т.Т. данните му оригинално на френски език, свалена направо от официалния фен сайт на модела, така ми изглежда по-стилно... може би ще почна да пускам и френски шансони по стереоуредбата :)

admin:

--- Цитат на: krankenstein в Май 12, 2011, 11:50:18 ---Не знам, малко съм скептичен - у нас листовките имат главно комерсиално съдържание, затова дори и да ми ги пъхат в ръцете обикновено не ги взимам

--- Край на цитат ---
Последния път момичето което се опита да ми обясни за какво всъщност е картичката (тоест явно не беше free :))) ме нарече невъзпитан след като явно аз не исках да слушам обясненията й. Интересно кога и дигиталния спам ще се опитва да ме кара да се чувствам виновен когато отхвърлям продукта, по подобие на аналоговия такъв :)

booger:
Според мен е по хубаво да се направят за всеки автомобил една листовка за предното и една за задното стъкло с логото на форума (в размер А4) с подробна информация за автомобила и снимка на колата. Това всичко да е ламинирано и от рали на рали да си се слага на стъклата на автомобилите.  ::)

GT:
Отново съм ЗА и против. 

Ако някой ще да научи история за конкретния модел - да си вре носа в Гугъл и други извори, щом е толкова запален по такива автомобили.  Това не е удачно.


 Ако става въпрос за ТОЧНО тази кола, която по съдба е такава марка и такъв модел, това вече е друго. Ама, какво да ги снимаме ? Да си снимам ръждясалия кошник ли ? Какво да пиша, то ще стане цял роман. Реставрация няма, значи скука. Е, тогава ?  :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия