О не фабрично и двете са с еднакви 2 бутални апарати. Прав си направен е ъпгрейд от 350 или 370 Z не съм сигурен.Скоро момчето ще смени и задните с такива. Оригиналните спират мноого добре , още не съм пробвал как е с тези брембота,но ще е доста сериозно .
Тия дни няма нищо кой знае какво интересно по нея направено освен стандартните процедури. Смених въздушните филтри ,старите си бяха биващи макар и различни,но нали ще я правим както си му е реда :-P

Най-после разбрах за какво служи тоя странен ключ / инструмент . Ето малко тунинг на апаратите в рамките на 10 мин хаха

Смених и свещите с правилния модел.За тая кола има само едни с които работи както трябва.

Налягането на маслото беше с една идея по - ниско от препоръчителното и се чудихме дали да не сменим маслената помпа .Налях Бардал за промивка в старото масло и я оставих да поработи 17 минути на празен ход както пише в опътването. Направи ми впечатление ,че налягането падна още по време на промивката.

Източих всичко и я оставих около час така. След това монтирах филтъра и завих пробката все пак хахах

Налях новото масло и сипах другата добавка.

След това налягането се качи и си влезе в нормалните граници. След тези интервенции мотора заработи още по тихо ,просто не се усеща дори.Главната заслуга според мен е на точните свещи.

Само да спомена ,че не искам да правя реклама на добавките и маслата ,едни казваха ,че има и по-добри алтернативи ,а други ,че са супер .Понеже нямам никакъв опит с масла и добавки се доверих на моя приятел,който си познава колата повече от себе си :bravo: Иначе съвет дали са добри и дали съм доволен не мога да дам ,предполагам брата като я покара и разтърка ще си каже
Поздрави !