Реставратори > Реставраторски работилници

Полезни контакти при реставрация

(1/12) > >>

jack71:
Здравейте,
Няма засега такава тема и реших да обобщим тук контакти, фабрики, майстори и магазини при реставрации и работа по детайли на автомобили. Идеята ми дойде след като днес намерих много хубава фирма за изработка на гарнитури. Както и да е. Ето за:
Варна
Изработка на гарнитури и различни материали за тях - клингерит, гума, корк, графит и т.н.
Корабно снабдяване Варна. Намира се като карате след гарата посока пътя за Аспарухов мост, на светофара на Еко на дясно. Тръгвате баира и на втория блок от ляво който е зелен на цвят на втория етаж. Над магазина за яхтено и лодково оборудване. Предлагат материали за гарнитури и изработката им по шаблон. Много са любезни и отзивчиви.
Никелиране на детайли
За цам - Завод Метал. Западна промишлена зона. Приемат и частни поръчки но не гарантират дали ще се получи качествено. Казват че зависило от пропорциите на металите в цама
За всички останали малогабаритни детайли до завод метал в дясно има 2 халита. Там приемат детайли обработени, готови само за потапяне във ваната.

Teodor:
Изработка на гарнитури: http://www.venterz.com/ - намират се в Г. Оряховица, но работят с Еконт, без проблеми. Правят всякакви гарнитури, работят отлично!

Lucky:
Да добавя и аз един контакт.
За ремонт рециклиране на спирачни апарати и помпи.Човекът е в София кв. Павлово ъгълът на Ул.Деспот Слав и ул.Будилник.Ицо се казва,на мен ми рециклира четирите спирачни апарата и се справи перфектно.

pavel.velev:
нека колегите да качват телефони .

Taunus72:
Тапицер в Пловдив 8 ул. „Митрополит Панарет" телефон за връзка 0890367609

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия