Саше, аз обичам да си карам москвичите и не държа да имам автомобил в идеално състояние на които да треперя постоянно. За това само газ до ламарината за моите москвичи, някога може и аз да си реставрирам един но със сигурност не е сложно. Всички ламарини нови да ги купиш са не повече от 200 лева, говоря за всички панели. Механизми се намират супер лесно и т.н. Мони само така, няма да се отказваш, няма невъзможни неща стига човек да има желание. Даже и Момчил, които ми е приятел и супер човек, те съветвам да не слушаш, защото той е перфекционист и ако има две части от 10 и от 20 лева, той ще намери и ще вземе от 100лева. Така че не го слушай, не е нужно москвича да е идеален, а да имаш кола за която да кажеш, е това аз си го направих, не е съвършено, но пък си е мое. За мен колите са да се карат, а не да я направиш като кукла и после да те е страх да я изкараш на слънце. Така че продължавай, части има колкото искаш само казваш какво ти трябва. пс. след това пожелавам да си направиш и дядовия москвич