Здравейте, колеги,
За съжаление, заради семейни проблеми, нямам време за колата от няколко седмици, но въпреки това ще напиша, какви части пристигнаха от Германия и Италия. След спомената драма, която имах със съединителя пристигна от Autodoc - правилния комплект на LUK, но това нямаше да се случи без съдействието на вносителя, за да даде точния номер.
Успях да намеря докато се ровя из сайтовете и нов разширителен съд, който купих без капка колебание. За съжаление беше една бройка иначе щях да взема два и за другия звяр.
Също пристигна и последното пърче от пъзела за задния мост, новите лагер главини, който се различават само с няколко "mm" от обикновения модел понеже Турбо модела единствено е оборудван със задни дискови спирачки.
Очаквам да получа другата седмица и пълен кит с всички водни маркучи. Мисля, че следващите 2 седмици ще има по - голямо движение около колата. Планувам ревизията на предния мост, почистване и боядистване. За монтажа му, мисля, че имам всички налични компоненти, което няма да ме бави. Нови носачи, дискове, накладки, тампони на щангата, амортисьори, пружини, прахоловители, спирачни маркучи и пропускам със сигурност нещо.