Та..от последното публикуване има няколко промени. Жилата, които преди време свалих от канадски сивик купе бяха присъдени. Хамалогията отне 2-3 дена като по стандарт вече. Закопчалката на багажника заводски имаше място да се захване жило на нея, както и отварачката на резервоара имаше място за още едно жило, но къде е втория спусък видимо..никъде нямаше място за него. Механизма от сивика и той е бежав като интериора и почти пасва перфектно долу в краката, имаше малко рязане и напасване докато стане най-накрая, но вече багажника се отваря и от вътре както японеца почти е предвидил

.
Халогените най-накрая се фолираха, макар, че май ще търся И жълти крушки просто защото не е достатъчно наситено фолиото.
Днес се наканих да си купя още 2 гуми и колата вече е с джантите, които взех преди време. Задните седяха като подарени самички, но с 4те вече е друго поне за мен.
Прекарах осветление за в багажника. Имаше леко пресаждане пак на части от други коли, но всичко седи сравнително оригинално и не прекалено набиващо се на очи. От към снимки съм леко неподготвен този път, но важните ги видяхте.
Из между човъркането, напоследък почнах да я разхождам. Най-готината кола, която може да караш с 50..или 80, че нагоре става страшно

... А да..сложих гърнето и накрайниците най-накрая, но гърнето излезна, че просто няма да го бъде, та търся нещо по-сплескано. Това не успяхме да го скрием, иначе тръбите излизат малко след задната броня. Някои ще ме хулят, други ще разберат защо е така.
Като прегледам списъка, пак ще пиша.