Това за грунда си го помислих веднага, просто инфо за цената ви давам. По.важното е почистването да е като хората и да не покривят ламарините

.Иначе излезе ли от песакоструя трябва веднага да влиза в бокса за грундиране - основата и запечатването на ламарината е много важно, също материалите, с които се работи

, нещо което се подминава при повечето "майстори".
Колегата Пальо е доста в час тея работи и бих му се доверил за колата. Проблема ми е с тавана и левия заден панел

. Искам да съм сигурен че ще стане добре. Просто досегашните ми сблъсъци с майстори са били винаги катастрофални

. Случвало се е да си дооправям разни неща по колите след ремонт.
Поради тази причина правихме с едно приятелче и основния ремонт на мотора на жълтия ми Таунус пред блока

. Стана бързо, качествено и без проблеми. Въпреки това тая работа си е майсторлък и просто със знания не става, трябва опит.
Проектите на Пальо са супер, Хареса ми Мантата как са я събрали от две. Ще мина към сервиза ти пак да се видим и да поговорим

.
И така сега остава най.важното - парите, просто трябва да ги подсигурим, за да може колата да се почне и да се направи без застой на работата, така е добре и за мен и за човека, който я прави.
Благодарско за съветите , много е важно да си помагаме по-всякакъв начин