Автор Тема: Opel Rekord C Coupe 1700, 1971 г.  (Прочетена 152063 пъти)

0 Потребители и 2 Гости преглежда(т) тази тема.

Ноември 22, 2011, 18:20:56
Отговор #60

Неактивен dido1903

• Глобален модератор
  • Публикации: 3364
Благодаря ви за подкрепата, хора!

Иво,да имам нужда от основите за фаровете!
Ще ти звънна да се разберем.
 :)

Ноември 22, 2011, 18:33:14
Отговор #61

Неактивен fulcrum

• Публикации: 3769
  • Уреда показва , пробната лампа доказва.
    • РЕТРО КЛУБ СМОЛЯН
 Дидо,  не съм те забравил!В края на месеца имам работа с Ицо и  ще ровим! :)
Какво да кажа- освен само напред! Родопчни сме корави хора! >:D
РЕТРО КЛУБ СМОЛЯН
www.facebook.com/retrosmolyan
VW Golf 2 GT 1990
Skoda S 130 GL/A  1987

Ноември 22, 2011, 18:50:10
Отговор #62

Неактивен немо

• Публикации: 1037
  • пиперлив
Мдааааа,снимките определено са плашещи  :(
Дидо,нови панели за колата намират ли се?Ако си търсил де.......
Opel Monza 3.0 GSE  1985
Opel Monza 3.0 GSE  1984
Opel Senator 3.0 AT  1985

Ноември 22, 2011, 20:11:12
Отговор #63

Неактивен Monza

• Публикации: 250
  • Хубавите неща стават бавно!
Дидо :'( купи си нови детайли по възможност ако има от къде колкото и да струват. :(Няма как,иначе ще падне голяма зидария.....което не ти препоръчвам. ;)

<доверен сервиз на ДЗИ>

Ноември 22, 2011, 21:21:40
Отговор #64

Неактивен SPEARHEAD

• Публикации: 457
 Аз бих купил още е една кола със запазено купе....иначе не виждам изход. Частите от купето, които са много зле не могат да се намерят почти никъде чисто нови а ако ги има ремонта на тази кола ще излезе колкото да си купиш много запазена от Германия. Аз имах доста запазен Rekord C и го разпродадох до последната час, купето му обаче беше превъзходно в сравнение с това. Земи си няколко бири ( над 5 ) и помисли добре колко работа и пари ще трябват още и дали ще си струва.

Ноември 22, 2011, 22:04:35
Отговор #65

Неактивен немо

• Публикации: 1037
  • пиперлив
Аз бих купил още е една кола със запазено купе....иначе не виждам изход.
Да,прав си,само че от къде да намери кола със запазено купе?Даже и да излезе някаква оферта,тя ще е в странство,а там кой и как ще разбере дали купето е запазено?Щото на снимки всички изглеждат лачени....
Земи си няколко бири ( над 5 ) и помисли добре колко работа и пари ще трябват още и дали ще си струва.
+1
Opel Monza 3.0 GSE  1985
Opel Monza 3.0 GSE  1984
Opel Senator 3.0 AT  1985

Ноември 22, 2011, 22:46:34
Отговор #66

Неактивен SPEARHEAD

Аз имах такава кола със много добро купе и я продадох на момчета, които вече почти я завършиха. В момента е боядисана и е с омегово мотор. Мисля че още е възможно да се намери в БГ сравнително запазено купе а калници стават и от 4 вратка.

Ноември 23, 2011, 14:34:35
Отговор #67

Неактивен dido1903

• Глобален модератор
  • Публикации: 3364
Благодаря ви за коментарите и мненията,момчета.
Към момента, спрямо дадените пари, тези които остават да се вложат - се надявам ,че ще успея да се задържа и с малко да прескоча прогнозната сума в началото.

Но едно е сигурно - ако това купе стане готово - ще опиша парите, които са отишли,за да може всеки да си направи сметка за в бъдеще.  :)
Когато това стане,сигурно ще си дам известна финансова почивка, но знаете - пък нека тук да кажат и професионалисти като Monza, и хора като Иво,Nemo, които са минали по подобен път - това с ламарините,кърпенето и купето е най-ужасната част.
Преди да е готово, не смятам да спираме.

Да,имаме донор, и по неговите задни калници (и от тях ще се правят) новите.

Иво,ще ми трябват наистина тези основи за фаровете,които имаш.  :)
Освен това да питам дали ти се намират уплътнения за предния и задния прозорец???

Всъщност,като гледам така Рекорда по ръжда и безнадеждност се доближава и успешно конкурира две доста известни ретро-класики в българското интернет-пространство.
Сигурно и вие се сещате за тях?
Бургаското BMW E9 , 1972 .
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=59879&page=2
Другото доста изгнило и коментирано возило е известния врачански Dodge Challenger. Владо(30е) май го беше виждал и на живо.
http://forum.americancarbg.com/viewtopic.php?f=7&t=1801&start=75

Времето ще покаже всичко.
Каквото има да става, ще става.
Да сме живи и здрави!
 :)
« Последна редакция: Ноември 23, 2011, 15:07:58 от dido1903 »

Ноември 23, 2011, 15:02:36
Отговор #68

Неактивен zhivko88

• Публикации: 350
Дидо спомняш ли си преди какво си говорихме за 404ката, която си купих. Защо съм спрял да се занимавам по нея! При нея проблема ще се окаже същия с ламарините. Затова аз съм на кръстопът дали да я разглобявам за кърпене или да продавам?! Понеже досега прави ме Флоридата  и сме почнали Дофина. 10ката има нужда само от едни прагове и боя, а за 404ката има нужда пак пълно разглобяване кърпене и т.н. затова и аз съм в такава безизходица и се чудя какво да правя с нея. Пожелавам ти успех и се извинявам, за малкия спам но просто исках да си споделя и моите проблеми с тези ламарини. Поздрави!

Ноември 23, 2011, 16:47:23
Отговор #69

Неактивен SPEARHEAD

Дидо, аз съм минал по твоя път и затова ти казвам че има един момент, когато цялото желание, работа, пари и нерви не могат да съживят нещо тотално изгнило. При мен се получи така че всичките хвърлени пари за коли, части и какво ли още не са равни на един добър автомобил от Германия ....а аз сега имам три, които почти за нищо не стават :(

Уплътнения само от Ebay.de по 90е бройката.

Аз до сега съм имал само Рекорди и 404ки, прави ми впечатление че Пежото изгнива зверски за 40г за разлика от Опела. Явно ти си попаднал на зле съхраняван автомобил.