Ами, не знам точно, а и не питам за такова инфо, като знам, че най-вероятно ще му е неприятно на собственика да даде точен отговор, по разни причини.
От друга страна, и да знам, не го споделям инфото по подобни медийни пространства, където разбираемо, е пълно с непознати на собственика на дадена кола четящи, специално когато става въпрос за на приятели коли.
А и според мен, в 90% от случаите, и сериозните автотърговци и/или ретроколекционери, както и въобще автоентусиасти като нас, винаги биха дали уклончив или неточен отговор, с оглед на все пак евентуалното бъдещо, дори и след години продаване на колата.
Така че подобно инфо надали би помогнало много като референтна точка, а и всеки продавач и всяка кола са си отделни случаи и търговски вселени, сами по себе си.
И при моите собствени коли, доста рядко бих казал на който и да е, кое за колко съм го купил точно, както и доста рядко бих казал, кое за колко съм го продал.
Разбира се, многото хора, които в течение на годините са ме питали такива въпроси, обикновено получават като отговори силно завишени като суми числа, и в двата случая,

е така за спорта, и за мое удоволствие да им гледам чуденето.
Исканата цена на синия бе 8500 лв, като е бил собственост на едно лице в България, възрастен господин, от 2007 година досега, и пазен в гараж на улица Оборище.
Обслужван в течение на годините и доскоро е бил само в Балкан/Силвър Стар, с надлежни фактури, а колата бе получена обута с 4 нови зимни гуми Континетал.
И разбира се, за да е станала сделката, предполагам, Бурян трябва да го договорил надолу от исканата цена.
Иначе бордо купето Е220 той също си го кара, както и Голфа 1.
Използвам случая да кача снимки на трите му налични на колегата Балканчета колела, за които той търси да закупи фарове, динама, калници, и прочее виждащи се липсващи части.
Ако някой има подобни артикули, но да са на умерени цени, да пише тук и да си постне тел. и там адрес на нахождане на частите, и той ще се обади.