Покрай другите ми проекти направо бях забравил,че я имам

,но заради Класик рейсинг състезанието,се наложи да я събудя от зимен сън.но за да не ми се сърди и обух нови задни сликове.миналата година есента оправих проблема с прекъсването по завойте,като пуснах тръбопровод за излишно гориво.И така тази събота се отправихме към пистата в Калояново.Съботния ден беше за тренировки,но поради проблем с колата к която дърпах Шкодата,отидох късно следобеда,но все пак съумях да покарам малко и останах доволен,няма прекъсване по завойте даже иска да върти гуми,реагирва мигновено на подаването на газ,така записах и личен рекорд от 1:17,миналата година от три състезания,бях зациклил на 1:19.Тръгнах си спокоен към хотела.Неделя сутринта по време на състезанието,колата ми направи страхотен подарък,понеже бях рожденик

,никакви проблем,яко раздаване на газ и 3те ръна,като си подобрих времето до 1:15:425.Така в моя клас до 1.4 завърших втори.Поради малкия брой участници в нашия клас,карахме заедно с до 1600куб.като и там времето ми е второ,което е показателно,че Шкодата може да се противопостави и бие по мощни коли.
Спонсора ми,но понеже е в Англия и като се чухме събота,ми каза ако има стълбичка,доживотно ще ми бластира безплатно детайли

и малко арт снимки

Една от награждаването,веднага я пратих в Англия,да му мисли като ми е обещал доживотно бластиране

и една фамилна с жената и 2те деца

И един он борд от последния рън
&t=8s