Здравейте, да напиша и резултата от работата по антената.
Всичко е поставено и работи, но има един дразнещ момент при разтягане на антената самия механизъм продулжава да върти след крайното й разтягане и почва да щтрака за около 5 секунди. Не е толкова дразнещо но ме притеснява да не се повреди нещо . При пълното й затваряне всичко си спира но при крайно разтегнато положение за около 5 сек продължава да превърта вътре. Някой ако има идея на какво се дължи , мислих го въртях го и не ми хрумва защо не сработва спирането при първо съпротивление.
Eто кратко видео на антенката
https://vimeo.com/467474533Реших да измия салона, защото при тоя черен цвят не е ясно на какво седим .....
Доста четох в нета какви ли не легенди, рецепти и реклами на мазила. Реално на всички места срещнах сапунена вода и кърпа..
Купих две рола кухненска хартия и си забърках водо-сапунен разтвор и го налях в пулверизатор. Реално трябваше да мия всяка една седалка по около 6 -7 пъти докато спре да пуска кал по хартията.
Идеята на миенето е да не се накисва кожата с водата, поради тая причина, пръскам на седалката , с четка с дълъг косъм натърквам и се вижда как повърхността почва да се каля , веднага бърша с хартията , 3 минути и пак . Веднага след това след леко изветряване на кожата мажа с Крем с голямо съдържание на Ланолин. Можеш да мажа и с течен парафин или глицерин но много мажат , ланолина е по гъст и не лъщи така. След предстой на около 4 часа на крема , го изтривам и кожата видимо се пипа по друг начин , омекна и местата с бръчки се подхраниха.
Ако някой има опит с възстановяване или миене на кожа да даде съвет ,може и да съм направил грешки .