идеята за ремаркето е супер, но според мен ще седи неадекватно, когато е закачено за 140ката... ако беше 123 комби или някоя Т2-ка фолц, щеше да е друго...
според мен стилистично ако наподобява 140ката, би било доста яко ремаркето
Да вероятно няма да са в една стилистика но реално ремаркето ми е над 10 годишна идея , а тогава когато тръгнах да събирам инфо не съм имал и никаква представа , че ще купя 140. ПОсле се появи Волгата за която каравана щеше да се върже стилистично , но Волгата замина , а и с нея едва ли щях да обикалям евриопа какъвто ми е сега плана.
Като цяло рядко се връзват стилистично тези каравани с колите , които се карат днешно време.
Има вариянт по екстериора на каравана да се вкара някакъв елемент напомнящ 140ката , но още не съм го измислил.
Страхотна идея.
Някой може ли да сподели как стои въпросът с узаконяването на тази преработка ? Предполагам ползва се готова платформа ремарке без надстройка с документи, но после има ли проблем след като се модифицира ?
Няма никакъв проблем с регистрацията , идеята е ремаркето ти да е с документи. В талона пише ремарке за лек автомобил , няма значение дали е затворено ремарке , за лодка , за багаж или за АТВ .
Ето пример на ретро ремарке със съвремени автомобили :