Здравейте
Всичко е монтирано и на място по теглича, кабелите си ги вързах аз лично и за моя изненада всичко светна и работи коректно. Посъветваха ме да си сложа ЛЕД крушки и на каравана и на стоповете , така инсталацията нямало да се товари , макар че и в момента нито ми дава някакви грешки , нито имах нужда от модул за светлините.
Днес ходих и си закупих и самото ремарке. Идеята ми е от него да направя Teardrop trailer 1946 година. Това е мини караванка с дизайн от 1946 за двама души , спално помещение и кухня.
Проекта ми е в главата от поне 10 години и най-накрая успях и колата която да тегли каравана да намеря и самото ремарке с верните размери да купя.
Проекта по каравана го почвам сега Март месец , мислех да пусна тема тук , защото каравана е ретро но май няма раздел за подобно нещо.
Много съм доволен от отношението на хората от Kemper.bg , харесах си ремарке с верните размери за моя проект и им дадох едно пълномощно , днес отидох и регистрираното ремарке ме чакаше, само го закачих и по магистралата го закарах до моето троянско селце Борима, където ще го строя