И така още една стъпка е отметната-москвича е в движение.
Първо си поиграх за шести път с термостата.Намерих един стар,неугледен в мазето,останал от дефорсето на дядо ми.Като по чудо взе че проработи и вече си имам адекватен термостат.
Купих нови свещи и кабели отново.Като свалих старите свещи гледката не беше хубава:

Сложих нови-НЖК и кабели тесла и вече заработи по съвсем различен начин.
Взех и ново бяло казанче за разширителя.Смених и маркуча,въпреки факта,че на стария му нямаше нищо.Просто за всеки случай

И след една година работа вече го изкарах малко.Работи и върви перфектно.Първата работа беше да го измия стабилно.Боята от всичките тези години без гараж е страшно изгоряла и е на прах.Това е положението при миене само с вода и четка без никакви препарати.Плаче си за пребоядисване

Закарах го до бензиностанцията за малко бензин.Една основна грешка е,че не изчистих резервоара,но поне му сложих горивен филтър.

След като го измих придоби съвсем различен вид-даже и цвета започна да ми харесва повече.

Сега остава тия дни да се направи само преглед и гражданска и е готов.И постепенно започвам козметични работи,свързани с пребоядисването.