Охооо, каква красавица.

Ей, Сенатора със такъв двигател е истинска прелест. Мотора му е мотор, трансмисията му е трансмисия, окачването му е окачване, возията му возия, динамиката му е динамика. М, бърза кола, комфортна. Лично на мен, впечатление ми правят 2 неща.
Предните дискове на спирачките. Положението прилича на едни стари Пежа от серия 505. Сменял съм на 2 такива Опела, Сенатори разбира се. Не Монца. Всеки от тях беше минал над 280 000 км. , имаха материал, за поне още 50 000 км .

При условие, че е 180 коня, голяма и не лека кола.
Другото е, разходът на гориво. Интересно, 2 седмици карах такъв Опел, ръчни скорости. Прилежно каране, плавно подаване на газ, а чудесно вървене и мека возия. Ами, гори 12/100 бензин в града и 8/100 извън града до 90-100 км/ч. Т`ва е нищо за трилитров 6-так на задно предаване и такава каросерия. Най- човешки върви от 100 нагоре. Усещането при ускорение от 100 до 200 е все едно да вдигнеш 0-100 за 10 секунди, образно казано.

Това ме кефи. Като искаш икономия - галиш го и то мирише горивото. Като искаш сила - набиваш газта и с ряз веднага отлепя. Бързината, с която тоя двигател набира обороти на ход ( не на място) е достойна да застане до моторен трион ,, Щил". Много искам едно Сенаторче да си пъркам из града и до морето, ама няма.

А, като гледам, ти си решил да го правиш един път. Монцата е по-рядка от 4-вратата класова лимузина. Гъзария си е, няма спор, пък и с този мотор. Направи я както трябва. Само се старай да използваш качествени компоненти за механиката. Тогава ще ти служи дълговечно. Тия коли са недооценени, не само Монцата и Сенатора. Предлагат комфорт, икономия, бързина и адска издръжливост. Няма ги, обаче много. Нито по време на своята новост - нито сега. За това, пази си я.
За бомбетата предните си прав. Ама, то никой или почти никой не мие там никога. Ако се мие колата се мие външно, вътрешно и толкова. Вредно е. Липсата на кори не е фатална. Аз, дълго мислех, дали да пригаждам/монтирам на моя тромав кораб, такива от някаква друга кола. Отказах се. Купих си 2-3 четчици с различна форма, за да мога да бъркам из разните криви места там. Вали- не вали, всяка седмица мия обилно. А и така е правил през всичките години човекът, от който купих колата. Не знам, Монцата дали има дренажни отвори някъде по пода и гредите. Но, ако ги има е добре да се преточват понякога и оставят да изсъхнат при хубаво време. Сега си в удобна позиция да обработиш разните кухини вътрешно. Продължавай така и ще следим, какво става.